2777
2789

دوستان الان نمیتونم توضیح بدم بعدا توضیحات کاملی در مورد پاراتیرویید براتون در همین تاپیک میزارم که به اطلاعات بسیار کم در خصوص این مشکل کنی کمک کرده باشم

فعلا عزیزانی که خودشون یا نزدیکانشون مشکلات هایپرپاراتیروید یا هیپوپاراتیروییدی دارن بیان کمی از وضعتشون بگن

میخوام یک گروه برنم دور هم باشیم 

متاسفانه دکترها و جراح ها در زمینه این مشکل بسیار بیسواد و بی تجربه هستن اکثرا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مادرم پاراتیروئید داره خیلی پوکی استخوانش شدید شده دکترا میگن باید عمل کنه کلسیمش هم بالا رفته ...

این بیماری رو مگه میشه بدون عمل درمان کرد بدنشون رو نابود میکنه حتما بایستی جراحی بشند اندازه ادنوم شون چند هست ؟ 

این بیماری رو مگه میشه بدون عمل درمان کرد بدنشون رو نابود میکنه حتما بایستی جراحی بشند اندازه ادنوم ...

اندازه ادنومشون زیاد بزرگ‌نیست فکر حدود حدود ۲ سانت باشه ولی دکترا گفتن بابد عمل بشه ولی هنوز زیر بار عمل نرفته 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهاست 
اندازه ادنومشون زیاد بزرگ‌نیست فکر حدود حدود ۲ سانت باشه ولی دکترا گفتن بابد عمل بشه ولی هنوز زیر با ...

دو سانت خیلی بزرگ هست چون اندازه هر غده پاراتیرویید فقط سه میلی متر هست ! ممکن هست علایم خیلی خاصی به ظاهر در ایشون نشون نده برای همین تن به عمل نمیدند اما در نهایت بسیار آسیب زا هست باعث از بین رفتن کلیه ، پوکی شدید استخوان میشه حتما درد و گرفتگی عضلات و درد استخوان ندارند که زیر بار عمل نمیرند 

منم مادرم پاراتیروئید داره خیلی پوکی استخوانش شدید شده دکترا میگن باید عمل کنه کلسیمش هم بالا رفته ...

شلام ببخشید دیر دیدم

مامانتون چیکار کردن؟

مامانتون چندسالشونه

توروخدا عمل اگر میشه کرد عمل کنن

هزار و یک مشکل میده در سن بالا من مامانم هفتادسالشونه عمل براشون سخته

تازه دکتر درست حسابی هم نداریم

بجای چرت و پرت توی تی نی سایت بیایید اینجا بهتون بگم ریشه اصلی پوکی استخوان و هزارتا بیماری دیگه چیه

سلام ،من تازه متوجه شدم pthبالاست وپوکی استخوان دست هم دارم ، قراره اسکن هسته ای بدم با آزمایش ادرار ۲۴ ساعته،دکتر گفت شاید عمل بشی،اگر گروه زدید منم عضو کنید