2777
2789
عنوان

حالتون چطوورهه

92 بازدید | 17 پست

من داغونم یکی خوردم کرده و من مجبورم بی محلی کنم!

سکوتم دردناک تره از همه چی...

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهتر از فردا

فردا بدتر میشه یعنی :(

مسیر شفا یه مسیر خیلی طولانیه ، صبر کن عزیزم ، با درد صبر کن که دوا میفرستمت..... 🙂♥️ شاید هیشکی درکت نکنه ، عبنداره ، بهت حق میدم عزیزم.... درسته تنهایی داری از پسش بر میای ولی در نهایت پیروز میشی از این شرایط خدا نجاتت میده💚💚💚فقط صبر کن ، انسان با عجله آفریده شده ولی با عجله نباید چیزی رو. از خدا خواست 💚☺️بقیه درکت نمیکنن خودتم نباید خودت و درک کنی!؟

کارما حقیقته زمین به شدت گرده

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

برامن زمین صاف یکدست بودهرکی دل منوشکست باچشام دیدم خوشبختی ازدردیوارخونش ریخت یجوری ک من شاخ دروردم ...

چوب خدا صدا ندارن درد زیاد داره

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس  که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یهو سر شام بودم شکمم بشدت درد گرفت نتونستم دراز کشیدم بچه هام ترسیدن الانم یکم درد داره اما دلم به بچه هام میسوزه که ترسیدن سر غذا 

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم

منم گول این حرفاروخوردم خدادیرگیرولی شیرگیرولی نبودهرکی لهم کردخدابلندش کردیطوری پشتش درومدک من فک ک ...

ولی من دیدم 

ولی من دیدم

پس خیلی خوش شانسی قدربدون ک خدادوست داره

ولی خدای ک بخادازحق خودش بگذره ازحق بندش هم بگذره من حلالش نمیکنم چراچون طرف رفت کربلاحاجت روابرگشت مگه خدانگفت هرکی دل بنده منوبشکنه وعده ماباشه زمانی ک روکردبه من ارزوی داشت والاحاجت رواشدچراچون فقط رفت کربلا😔

کارما حقیقته زمین به شدت گرده

میدونم پروردگارم عادله ولی میخوام چیکاار بعدا حسابش و برسه؟

گریه کن

گریه کردم در حد مررررررگ.... ولی خب گاهی گریه هم خالیت نمیکنه!