2777
2789
عنوان

با یه پسری رفتم بیرون خوب بود ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 49 پست
من واقعا نمیدونستم این چیزا اهمیت داره تا اینکه اینجا چندبار اینو دیدم انگار اولویته

شما بعنوان یه اقا منتظر می مونید دختره ازتون بخواد چیزی بخرید؟ 

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آدم لات و چاقو کشیه وسیله اینا همیشه همراهش بود همه جا میرفت،۷ تا پرونده داشت،دوبار زندان رفته بود،ز ...

چطور جرئت میکردی با همچین آدمی بیرون بری ...

من برای این زمین ، در بهشت هم خواهم گریست ...
حالا یکم بشناس بعد تصمیم بگیر عزیزم عجولانه نباشه

راستش ازش خوشم اومد ولی دوبار طلاق گرفته من یه بار جدا شدم بچه نداریم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شما بعنوان یه اقا منتظر می مونید دختره ازتون بخواد چیزی بخرید؟

بیشتر حواسم ب حرف زدن و گپ و گفت بوده ..اینکه چیزی بخرم اصلا بهش فک نمیکردم که جزو باید هاس

یه جورایی این چیزا شاید یادگرفتنیه توی رابطه 

برای دختر چقد مهم بوده این موضوع ولی پسر معمولا نه 

آدمی از خودش به کجا شکایت ببره؟!

راستش ازش خوشم اومد ولی دوبار طلاق گرفته من یه بار جدا شدم بچه نداریم

آدمی که 2 با ر طلاق گرفته تا ته داستانشو در نیاوردی باهاش وارد رابطه نشو اولی رو فرض کنیم بد بوده دومی هم بد بوده ؟؟

💍H❤️                                               ‌                یه پسر دسته گل دارم که نفسم بنده به نفسش رادین قشنگم مامان خیلیییییی عاشقته ❤️🌹                       روژان خوشگلم بدجوری دلتنگتم عروسکم 🖤😭😭

جفتمون بالای۳۵ هستیم

بعضیا خونه پدرشون هیچی یاد نگرفتن هییچچچچیی .اگه از این موضوع خیلی ناراحتی و واقعا اذیتی یکی دوبار دیگم رفتی همینجوری بود ولش کن چون ادمی ک از الان اینجور باشه بعد ازدواج دیگه قراره چی باشه