2777
2789

بچه هااا کانال یوتیوب برای ورزش میخوامممم🤸‍♀️🤸‍♀️

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

منی ک یوتوب کلا گیتاره🥲💔

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

منی ک یوتوب کلا گیتاره🥲💔

منم نصف بیشترش گیتاره

دهن دستام سرویس شده

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم نصف بیشترش گیتارهدهن دستام سرویس شده

کاش بشه برسم بهش💔

جدید نیستم ۳ تا کاربریم تعلیق شد یکیم رمزشو فراموش کردم متنفرم ازونایی که تو تایپیکا میگن دغدغتو دوست داشتم خب درررد حناق زنیکه بتوچه آخه بچسب به دغدغه خودت😐

کاش بشه برسم بهش💔

از دور قشنگه

از دور قشنگه

نه من داشتمش واقعا آرومم میکرد 

یکی شکستش منم باهاش مردم😊💔

نه من داشتمش واقعا آرومم میکرد یکی شکستش منم باهاش مردم😊💔

اره خوب واقعا آروم میکنه ولی

انگشت هات....

واییی من گیتارم بشکنه خودم رو از وسط میشکنم 

اره خوب واقعا آروم میکنه ولیانگشت هات....واییی من گیتارم بشکنه خودم رو از وسط میشکنم

دعا کن بتونم یکی دیگه بگیرم هر روز به یادش میمیرم و زنده میشم مطمئنم هیچکس مث تو نمیتونه درکم کنه🥲💔