2777
2789
عنوان

با یه پسری رفتم بیرون خوب بود ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 49 پست

آدم لات و چاقو کشیه وسیله اینا همیشه همراهش بود همه جا میرفت،۷ تا پرونده داشت،دوبار زندان رفته بود،زن طلاق داده بود،پول هیچی نداشت،شغل نداشت،اخلاقش بشدت عصبی و مشکوک،هم قد خودم(قدم۱۶۶) از منم خیلی لاغر تر بود،هروقت میومد منو میدید با پراید رفیقش میومد... حالا اینا هیچی قرار دوم رفتیم پارک لب جدول نشستیم! بعد ۲۰ دقیقه اینا رفایم سوار ماشین رفیقش شدیم که رفیقش و رل اونم بودن رفتیم دور زدیم که این رل من گف وایسا برم پایین یکم چیز بخرم که واینساد😁😂 بعدش دیگه دور زدیم و منو پیاده کردن از اخر خواستم پیاده بشم برگشتم خدافظی کنم یهو رلم گف یادت ندادن خدافظی کنی!! دیگه بعد ها دعوا مون میشد اینا میگف تو لیاقت ادمی مثل منو نداری و فلان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید بفکرش نرسیده باید چیزی بگیرع بخصوص اگه کم سن باشه . البته بعضیا کلا گاون مث شوهرم .. بدل نگیر

جفتمون بالای۳۵ هستیم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

یه فرصت دیگه بهش بده شاید بنده خدا هول کرده فراموش کرده

تازه زن طلاق داده همه چیزشو پای مهریه داده

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

شوهر منم زمان دوستی قرار اول تعارف نکرد چیزی بخره ولی موقع برگشت واسه منو دخترخالم آژانس گرفت بعدا فهمیدم پول همراهش نبوده و پول اژانسم قرض کرده که هوا تاریک پیاده برنگردیم   ولی الان چهارده سال با همیم حتی الان که زنشم بریم بیرون صدبار می‌پرسه چیزی میخوری چی میخوای بگیرم پس نمیشه زود قضاوت کرد چند جلسه دیگه رفت و آمد کن بعد تصمیم بگیر 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

شوهر منم زمان دوستی قرار اول تعارف نکرد چیزی بخره ولی موقع برگشت واسه منو دخترخالم آژانس گرفت بعدا ف ...

چه خوب🥰

اخه این تازه طلاق گرفته همه چیزشو پای مهریه داده یه پراید مدل پایین داشت

آدم لات و چاقو کشیه وسیله اینا همیشه همراهش بود همه جا میرفت،۷ تا پرونده داشت،دوبار زندان رفته بود،ز ...

اون ولش کن

تو چه جوری با چنین شخصی دوست شدی

چه جوری جرأت کردی

خوردن چیزمهمیه،عجیبه تعارف نکردخ

والا منم میرفتم با یکی بیرون دیگه خودم میگفتم یچی بگیریم اون میگفت تو فکر خوردنی همش😐

خودش اصلا نمی‌گفت چیزی بخوریم ولی تا میگرفتم عین چی میخورد🫤 خودشم کارتش  ۲ باری داد

چه خوب🥰اخه این تازه طلاق گرفته همه چیزشو پای مهریه داده یه پراید مدل پایین داشت

حالا یکم بشناس بعد تصمیم بگیر عزیزم عجولانه نباشه 

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩