2821
2789
عنوان

دوست مطلقه

2815 بازدید | 122 پست

سلام من کسیوندارم باش مشورت کنم گفتم‌از شما کمک بگیرم قصد توهین به مطلقه هاروندارم لطفافقط راهنماییم کنید..دوست مطلقمو بعدچندسال تومطب دیدم هنوز ازدواج نکرده دخترشم ده سالشه و ویزیتوره...شمارموگرفت که باهم چت کنیم ورفت وآمد..اما وقتی ازش دورشدم پشیمون شدم چون من متاهلم دوتابچه هم دارم..میترسم یه جوری مزاحم زندگیم بشه چون میدونه برادرمجرد وپولداردارم به سن خودش..وشوهرمم شغل خوبی نداره اما قیافش قشنگه..اونم قدیم یادمه همش دوست داشت بایه آدم پولدارازدواج کنه وتلاش میکرد...حالابنطرتون چکارکنم؟؟خیلی م سر زبون داره ودوست داره خودشو مطرح کنه برعکس من😔

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره چون همه میخوان شوهرای شما رو بدزدن خیلی مواظب باشین :)) اصلا میخوای شوهرتو تو خونه حبس کن که خانوم نبینه یه وقت هوایی نشه بره باهاش. چرا همه تو این سایت فکر میکنن شوهراشون آلَت متحرکن؟😂😂

هیچ کار خاصی نمیخواد بکنی ، فقط یکم خاک بردار بریز تو سرت با این طرز فکری که داری 😑

متاسفم خانم ..من گفتم توهین به کسی نمیکنم...فقط مشورت خواستم

خداوندا  تو پناهم باش دستم را بگیر 

میدونم گفتنش برای منی که بیرون ماجرا هستم راحته ولی چه ایرادی داره اگه برادرت از ایشون خوشش بی ...

من دوست ندارم برادر مجردم بره باکسی ازدواج کنه که مطلقه بچه دار باشه بنظرمم ترسش طبیعیه

تو میتونی اگه فکر کنی که میتونی✌️
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز