2777
2789
عنوان

این وقت شب برقو بردن 🚬🚬🚬

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 38 پست

ما امروز ۶ ساعت برق نداشتیم ۳ بار قطع شده دو ساعتی 

برق ک میره آب هم نیست اینترنت هم نیست آنتن دهی هم نیست 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درود بفرست به روح پرفتوح پدر اون بزرگوار که سال نود و شش گفت درخواست ساخت نیروگاه کار مافیای نیروگاه سازیه و ما زیر بار نمیریم😵‍💫

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینجا نگو😁

خودزنی فقط اونجا که وقتی حقیقتو میکوبن تو صورتت 🥲 برای خالی کردن خودت باز  مشخصات خودتو میدی😂 خدایا مرسی که هستی😍 برای همه چیز شکر😍    ایرانی شاید از اسب بیفته اما از اصل هرگززززر😎😍😍😍

افرین اومدم همینو بگم .باز استارتر نت داره .من بخدا دق میکنم .سر ظهرم قطع میکنن نمیشه بیرونم رفت .م ...

اصلا انگار میخوام خفه بشم، یه کار واجب با نت داشته باشی لنگ میمونی

حتی ساعتهایی هم که برق هست، انتن ضعیفه، زنگ میزنی چتد دقیقه یه بار قطع میشه، نت وصل نمیشه و ... . فکر کنم مناطق مجاور که نتشون میره اگر دکل مشترک باشه با منطقه ما، انتن ضعیف میشه

بنظرتون این وضعیت زمستون هم ادامه داره؟

من خبرنگارم گیر یک زن زبان نفهم افتادم سردبیرمونه

برق که میره هیچکدام از همکارا کمکی نمیکنن 

هر روز خدا با استرس طی میکنم

بنظرتون این وضعیت زمستون هم ادامه داره؟من خبرنگارم گیر یک زن زبان نفهم افتادم سردبیرمونهبرق که میره ...

از زمستون برق ما روزی دو ساعت میره 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

بنظرتون این وضعیت زمستون هم ادامه داره؟من خبرنگارم گیر یک زن زبان نفهم افتادم سردبیرمونهبرق که میره ...

نه عزیزم زمستون گاز نداریم 

البته خب طبیعیه گاز نداشته باشیم بالاخره رو گاز که نخوابیدیم

معلم به دانش اموزمیپرسه کی جریان برقوقطع میکنه دانش اموزمیگه پدرسگهامعلم میگه چرادانش اموزمیگه وقتی برق قطع میشه بابام میگه بازپدرسک..هابرق هاروقطع کردن 😂