2777
2789

زن شریفی نیا به نگار فروزنده گفت اون دختره که باران کوثری باشه رو ببین تو دل بروئه منظور کارگردان از این سکانس چی بود 

اصلا باران کوثری کجاش تو دل بروئه

چرا دوتا زن باید به یه دختر بگن تو دل برو

برا پسره میخاستنش نیما شاهرخشاهی

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه پسر داشت که جدا شده بود و اعتیاد داشت میخاست باران کوثری رو برای اون پسرش خاستگاری کنه برای همین ازش عکس گرفت پسره فکنم الان‌کمپ بود تو فیلم نشونش نداد 

بعدا بهاره رهنما به بارن کوثری میگه جریانو که پسرشون چجوریه 

ماشالله 🌹

مثلا توی اون فیلم دختر خوشگلی بود و همه دنبالش بودن

اخه بهاره رهنما نگار فروزنده که از باران حتی اون موقع خوشگلتر بود

متوجع نمیشم

خب منظور کارگردان از این سکانس چی بود

من فیلمو ندیدم اون موقع کوچیک بودم الان تو اینستا این تیکشو اتفاقی دیدم

به نظرم قیافه باران قشنگتر از بهارس

الان که جفتشون نابود شدن

جفتشون هم زیبان همه ادما زیبان

منتها براساس معیارهای جامعه بالاخص اون موقع میگم 

بهاره سفید تپل وچشم رنگیه

واگرنه همه قشنگن

اخه بهاره رهنما نگار فروزنده که از باران حتی اون موقع خوشگلتر بودمتوجع نمیشمخب منظور کارگردان از این ...

کارگردان میخاست اینجوری به بیننده نشون بده اینا نقشه دارن دختر رو برای پسر به درد نخورشون جور کنن دیدی میخان یه دخترو نشون کنن که برن خاستگاری خوب ازش،تعریف میکنن میگن مثلا خوشگله به درد پسرمون میخوره

ماشالله 🌹

الان که جفتشون نابود شدنجفتشون هم زیبان همه ادما زیبانمنتها براساس معیارهای جامعه بالاخص اون موقع می ...

سلیقه ها فرق داره من پوست سفید چشم رنگی دوست ندارم 

تو فیلم اونا باران جذاب دیدن