2777
2789
عنوان

خانمای تازه عروس راهنمایی میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 504 بازدید | 54 پست

عزیزم تایپیکاتو خوندم 

شما افسردگی شدید داری ک دلیلش اسیبایی هستش که خوردی تو زندگیت و واقعا هم حق داری هرکسی باشه داغون میشه روانش اما میتونی به خودت کمک کنی حتمااااا پیگیری کن پیش مشاور خوب بری 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم تایپیکاتو خوندم شما افسردگی شدید داری ک دلیلش اسیبایی هستش که خوردی تو زندگیت و واقعا هم حق دا ...

بهم پول کافی نمیده الان ی ماه پول سونوگرافی برا سنگ کلیم نداده برم

اگه بتونی جایی کار کنی پول دراری ک با درامد خودت بتونی مشاور بری حداقلش اینه کمکت میکنه حال خودت از ...

نمیزاره جایی کار کنم خودمم با این حال روحیداغون و ی بچه شیطون نمیتونم ازپس کاری بربیام

نمیزاره جایی کار کنم خودمم با این حال روحیداغون و ی بچه شیطون نمیتونم ازپس کاری بربیام

بعدشم بیخود کرده چه پروئه هم دست بزن داره هم خیانت میکنه هم پول نمیده بعد با چه رویی بهت میگه چیکار کنی چیکار نکنی

بهش بگو پول نمیدی میخوام خودم درامد داشته باشم

اصلا اگر هزینه هاتو نمیده میتونی شکایت کنی ازش بابت اینکه نیازاتو برطرف نمیکنه