boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 عنوان خانمای تازه عروس راهنمایی میخوام 504 بازدید | 54 پست تازه عروسا چیکارکنیم انرژی داشته باشیم خسته و کلافه نشیم روز عروسی.و اینک من خواهرعروسم چجوری مدیریت کنم با کارای خونه و بچه شیطون و شوهربد اخلاق.ک با انرژی باشم و ب همه کارام برسم 1404/05/14 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1134 نوشابه انرژی زا بخورمن دوماه قبل خواهر داماد بودم یه دونه مسکن قوی خورده بودم شده بودم بمب انرژی هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 نوشابه انرژی زا بخورمن دوماه قبل خواهر داماد بودم یه دونه مسکن قوی خورده بودم شده بودم بمب انرژی اسم مسکن چیه
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1134 اسم مسکن چیه یادم نیست ژلوفن بود یا چی ولی مسکن معمولی بود عروسمون تالار رفتنی داشت میخورد به منم داد خیلی خوب بود ینی ۱۰ ساعت فقط رقیصدم😅این درحالیست که معمولا آدم کم انرژی ای هستم هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 یادم نیست ژلوفن بود یا چی ولی مسکن معمولی بود عروسمون تالار رفتنی داشت میخورد به منم داد خیلی خوب بو ... ژلوفن ک ب من کاری نمیکنه ـمن باید قهوه فوری با انرژی بگیرم هم برا خودم هم خواهرم مرسی از راهنماییت
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1134 ژلوفن ک ب من کاری نمیکنه ـمن باید قهوه فوری با انرژی بگیرم هم برا خودم هم خواهرم مرسی از راهنماییت انشاالله بهترین روز زندگی خواهرت یکی از بهترین روزای عمر شمام باشه هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 انشاالله بهترین روز زندگی خواهرت یکی از بهترین روزای عمر شمام باشه 😍وایی چ انرژی مثبتی فرستادی عزیزم دعا کن بخیر و خوشی برن سر خونه و زندگیشون
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1134 😍وایی چ انرژی مثبتی فرستادی عزیزم دعا کن بخیر و خوشی برن سر خونه و زندگیشون انشااللهمن عروسی برادرم وسط رقص و عروسی فقط خداروشکر میکردم خیلی شب خوبی بودمنم قبلش خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر خوب برگزار شد هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 انشااللهمن عروسی برادرم وسط رقص و عروسی فقط خداروشکر میکردم خیلی شب خوبی بودمنم قبلش خیلی استرس داشت ... خداروشکر خوشبخت ترین باشن.واقعن برای خواهر بهترین شب عروسی خواهریا برادرشه.انشالله ب مام حسابی خوش بگذره اگ شوهرعقده ایم زهرمارم نکنه
anaoartajan عضویت: 1401/12/18 تعداد پست: 1134 خداروشکر خوشبخت ترین باشن.واقعن برای خواهر بهترین شب عروسی خواهریا برادرشه.انشالله ب مام حسابی خوش ب ... واسه خوش گذشتن به تک تک مهمونا و عروس و دوماد صلوات بفرست و ذکر بگو مطمئن باش به شوهرتم خوش میگذره هر کاری که امروز انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 واسه خوش گذشتن به تک تک مهمونا و عروس و دوماد صلوات بفرست و ذکر بگو مطمئن باش به شوهرتم خوش میگذره ممنون عزیزم خیلی وایب خوبی داره و بهم انرژی دادی.میدونی من افسردگی دارم تنها دلخوشیم عروسی خواهرمه همش فک میکنم بعدازونچی میشه
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 24964 غذای مقوی بخور و امپول نوروبین بزنمن قبل عروسی خواهرم رژیم سخت داشتم دیگه دو هفته قبلش رژیم ول کردم و فقطط خوردم😂😂دم پر شوهرت نباش هرچی کمتر ببینتت کمتر گیر میدهو بچه ات حتمااا به یکی بسپار به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 غذای مقوی بخور و امپول نوروبین بزنمن قبل عروسی خواهرم رژیم سخت داشتم دیگه دو هفته قبلش رژیم ول کردم ... کسی نیس اخه مادرو خواهرام خودش درگیر عروسی هستن.ممنون عزیزم ادم شب قبل عروسی از خوشحالی و استرس خوابش نمیاد چیکار کنم زود بخوابم
eleza عضویت: 1398/06/25 تعداد پست: 24964 کسی نیس اخه مادرو خواهرام خودش درگیر عروسی هستن.ممنون عزیزم ادم شب قبل عروسی از خوشحالی و استرس خواب ... از عامیل دورتر کمک بخواه یا فامیل سوهرمن خودم یک هفته قبلش از استرس خواب نداشتم😂 به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
boynini مدیر استارتر عضویت: 1399/03/03 تعداد پست: 8085 از عامیل دورتر کمک بخواه یا فامیل سوهرمن خودم یک هفته قبلش از استرس خواب نداشتم😂 اره ادم استرس میگیره.مادرشوهرم ک پیره بقیه ام مهربون نیسن البت ی جاریم هس ولی همونو پیش خودم باشه فکرم راحت تره نهایتش گوشی میدم دستش بازی کنه