2777
2789
عنوان

خانمای تازه عروس راهنمایی میخوام

504 بازدید | 54 پست

تازه عروسا چیکارکنیم انرژی داشته باشیم خسته و کلافه نشیم روز عروسی.و اینک من خواهرعروسم چجوری مدیریت کنم با کارای خونه و بچه شیطون و شوهربد اخلاق.ک با انرژی باشم و ب همه کارام برسم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم مسکن چیه

یادم نیست ژلوفن بود یا چی ولی مسکن معمولی بود عروسمون تالار رفتنی داشت میخورد به منم داد خیلی خوب بود ینی ۱۰ ساعت فقط رقیصدم😅

این درحالیست که معمولا آدم کم انرژی ای هستم

هر کاری که امروز  انجام میدم برای من فردا یا سرمایه ست یا هزینه
یادم نیست ژلوفن بود یا چی ولی مسکن معمولی بود عروسمون تالار رفتنی داشت میخورد به منم داد خیلی خوب بو ...

ژلوفن ک ب من کاری نمیکنه ـمن باید قهوه فوری با انرژی بگیرم هم برا خودم هم خواهرم مرسی از راهنماییت

ژلوفن ک ب من کاری نمیکنه ـمن باید قهوه فوری با انرژی بگیرم هم برا خودم هم خواهرم مرسی از راهنماییت

انشاالله بهترین روز زندگی خواهرت یکی از بهترین روزای عمر شمام باشه

😍وایی چ انرژی مثبتی فرستادی عزیزم دعا کن بخیر و خوشی برن سر خونه و زندگیشون

انشاالله

من عروسی برادرم وسط رقص و عروسی فقط خداروشکر میکردم خیلی شب خوبی بود

منم قبلش خیلی استرس داشتم ولی خداروشکر خوب برگزار شد

انشااللهمن عروسی برادرم وسط رقص و عروسی فقط خداروشکر میکردم خیلی شب خوبی بودمنم قبلش خیلی استرس داشت ...

خداروشکر خوشبخت ترین باشن.واقعن برای خواهر بهترین شب عروسی خواهریا برادرشه.انشالله ب مام حسابی خوش بگذره اگ شوهرعقده ایم زهرمارم نکنه

خداروشکر خوشبخت ترین باشن.واقعن برای خواهر بهترین شب عروسی خواهریا برادرشه.انشالله ب مام حسابی خوش ب ...

واسه خوش گذشتن به تک تک مهمونا و عروس و دوماد صلوات بفرست و ذکر بگو مطمئن باش به شوهرتم خوش میگذره

واسه خوش گذشتن به تک تک مهمونا و عروس و دوماد صلوات بفرست و ذکر بگو مطمئن باش به شوهرتم خوش میگذره

ممنون عزیزم خیلی وایب خوبی داره و بهم انرژی دادی.میدونی من افسردگی دارم تنها دلخوشیم عروسی خواهرمه همش فک میکنم بعدازونچی میشه

غذای مقوی بخور و امپول نوروبین بزن

من قبل عروسی خواهرم رژیم سخت داشتم دیگه دو هفته قبلش رژیم ول کردم و فقطط خوردم😂😂

دم پر شوهرت نباش هرچی کمتر ببینتت کمتر گیر میده

و بچه ات حتمااا به یکی بسپار

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
غذای مقوی بخور و امپول نوروبین بزنمن قبل عروسی خواهرم رژیم سخت داشتم دیگه دو هفته قبلش رژیم ول کردم ...

کسی نیس اخه مادرو خواهرام خودش درگیر عروسی هستن.ممنون عزیزم ادم شب قبل عروسی از خوشحالی و استرس خوابش نمیاد چیکار کنم زود بخوابم

کسی نیس اخه مادرو خواهرام خودش درگیر عروسی هستن.ممنون عزیزم ادم شب قبل عروسی از خوشحالی و استرس خواب ...

از عامیل دورتر کمک بخواه یا فامیل سوهر

من خودم یک هفته قبلش از استرس خواب نداشتم😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
از عامیل دورتر کمک بخواه یا فامیل سوهرمن خودم یک هفته قبلش از استرس خواب نداشتم😂

اره ادم استرس میگیره.مادرشوهرم ک پیره بقیه ام مهربون نیسن البت ی جاریم هس ولی همونو پیش خودم باشه فکرم راحت تره نهایتش گوشی میدم دستش بازی کنه