2777
2789
عنوان

دلم خیلی گرفته یکی هس صحبت کنیم

96 بازدید | 15 پست

در راه برگشت ب خونه هستم 

خانوادم چند ماهه بهمون کم محلی میکنن انگار دوس ندارن بریم خونشون 

دقیقا ی ماه بود نرفته بودیم خونشون دیروز گفتیم ک بریم خونشون منم دلم تنگ شده بود از وقتی اومدیم پدرم فقط ب شوهرم میگف کار نمیکنم درامد ندارم هیشکس خرید نمیکنه.. همش ناله میکرد 

امروزم از صبح مامانم میگف کی میرین منم میگفتم نمیدونم 

شوهرم گف بریم خونمون مامانم ول کن نبود برو جمع کن وسایلتو برین منم دلم خیلی شکست ی بار از دهنشون درنیومد بمونین کجا میرین 😔

خیلی حالم بده انگار اضافیم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیروز قرار بود ببرم ی وسیله ای ب مادرم بدم 

زنگ زدم گفت تو کوچه نشستم گفتم تا ۱۰ دقیقه میام 

گفت باشه 

رفتم دیدم بله نشسته 

من ک گفتم تا ۱۰ دقیقه میرسم ی زحمت ب خودش نداده بود بره ی لیوان آب حاضر کنه 

من رفتم تو خونه بعد من تازه لا همسایه صحبت کرد اومد منم زود اون وسیله رو دادم و زدم بیرون 

چقدر دلم میخواست مامانم دلش برا من تنگ بود خوشحال میشد از رفتنم و ی لیوان آب حاضر میکرد برام 

همسرم حتی نرفت تو

دیروز قرار بود ببرم ی وسیله ای ب مادرم بدم زنگ زدم گفت تو کوچه نشستم گفتم تا ۱۰ دقیقه میام گفت باشه ...

من از دیروز اونجام حتی غذا هم درست نمیکنه واسه ما ببین چه قدر ناراحتم حرف زیاده تو دلم ولی نمیتونم بگم

من از دیروز اونجام حتی غذا هم درست نمیکنه واسه ما ببین چه قدر ناراحتم حرف زیاده تو دلم ولی نمیتونم ب ...

من پریروز حرفای دلمو ب یکی گفتم ۲روزه از یادآوریش اعصابم داغون شده 

من ک تصمیم گرفتم کلا نرم 

برمم همونطور سرپا زود برمیگردم