سلام من دختر هستم و ۲۴ سالمه، رشته ادبیات انگلیسی رو تو دانشگاه خوندم و تقریبا دو ساله دنبال کار تو زبانکده و موسسه ها هستم و هرجا میرم مصاحبه میکنن و فرم پر میکنم و بعد میگن خبرتون میکنیم ولی بعدش هیچ تماسی نمیگیرن با اینکه ttc رفتم ولی بازم متاسفانه جایی استخدام نشدم حتی دمو میدم بازم خبر نمیدن، من تو خانواده متوسط با حقوق پدر که بازنشسته هستن زندگی میکنم ، زبانم خوبه ولی دنبال درامد هستم و هیچ حرفهای دیگه ندارم و حتی پول توجیبی ندارم، چکار کنم به درامد برسم ؟ چه حرفهای یاد بگیرم که به صرفه تر هس؟ نظرتون چیه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به تدریس از روشهای دیگه فکر کن، مثلا آموزش به بچه ها توی خونه خودت یا خونه خودشون، به کارای دیگه هم فکر کن مثلا ترجمه و اینا. یا ببین مثلا شرکتها مترجم نمیخوان؟
پیگیری کن ازمون اموزش پرورشو انشاءلله پیدا بشهحتی میتونی آگهی کنی معلم خصوصی فلان ترم زبان یا یکسری ...
خب تول باید سابقه داشته باشم نمیشه بدون سابقه بقیه چطور بهم اعتماد کنن، مادرم سرکوفت میزنه میگه تقصیرت اون زمان برا کنکور میخوندی ، خیلی از دستس عصبی شدم
قبلا زدم خیلی سخت بالا میومد بعد من خانوادهان سخت گیرن، نمیتونم جلو دوربین بیام
میگم کاش شرایطی بود جایی معرفی میشدی برای کنکور با بچه ها کار میکردی چون اکثر بچه های دبیرستانی بخاطر امتحان نهایی زبان که هر سال سخت تر هم میشه کلاس میرن یکی دو جلسه