2777
2789
عنوان

نظرتون چیه

129 بازدید | 33 پست

سلام من دختر هستم و ۲۴ سالمه، رشته ادبیات انگلیسی رو تو دانشگاه خوندم و تقریبا دو ساله دنبال کار تو زبانکده و موسسه ها هستم و هرجا میرم مصاحبه میکنن و فرم پر میکنم و بعد میگن خبرتون میکنیم ولی بعدش هیچ تماسی نمیگیرن با اینکه ttc رفتم ولی بازم متاسفانه جایی استخدام نشدم حتی دمو میدم بازم خبر نمیدن، من تو خانواده متوسط با حقوق پدر که بازنشسته هستن زندگی میکنم ، زبانم خوبه ولی دنبال درامد هستم و هیچ حرفه‌ای دیگه ندارم و حتی پول توجیبی ندارم، چکار کنم به درامد برسم ؟ چه حرفه‌ای یاد بگیرم که به صرفه تر هس؟ نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به تدریس از روش‌های دیگه فکر کن، مثلا آموزش به بچه ها توی خونه خودت یا خونه خودشون، به کارای دیگه هم فکر کن مثلا ترجمه و اینا. یا ببین مثلا شرکت‌ها مترجم نمیخوان؟ 

لیسانس دارید؟ازمون استخدامی اموزش پرورش هستامدرسه ی ایمان ماندگار رو یک زنگ بزنید اگر تهران هستید

اره دارم، تهران نیستم

دوست دارم تو موسسه ها درس بدم ولی جور نمیشه، ازمون ها هم که معلوم نیس چه جورین ، آشنا هم ندارم

شاید فعالیت تو اینستا گزینه خوبی باشه برات 

اگه با الگوریتمش آشنا باشی و پست های آموزشی بذاری شاید بتونی به خیلیا مجازی درس بدی و پیجت هم رشد کنه تا به در آمدی برسی 

البته هستن افرادی که تو یوتیوب هم فعالیت دارن و درآمد دارن 

به تدریس از روش‌های دیگه فکر کن، مثلا آموزش به بچه ها توی خونه خودت یا خونه خودشون، به کارای دیگه هم ...

مترجم یکم کارش سخته برام، ولی تدریس تو خونه رو اول باید سابقه داشته باشم تا بقیه بهم اعتماد کنن نمیشه بدون سابقه

خسته شدم، میخوام به درامد برسم ولی جور نمیشه

اره دارم، تهران نیستمدوست دارم تو موسسه ها درس بدم ولی جور نمیشه، ازمون ها هم که معلوم نیس چه جورین ...

پیگیری کن ازمون اموزش پرورشو 

ان‌شاءلله پیدا بشه

حتی میتونی آگهی کنی معلم خصوصی فلان ترم زبان 

یا یکسری ودیو زبان اماده کنی تا کار پیدامیکنی اونارم به عنوان کلاس انلاین بفروشی ...سخته میدونم ولی میشه امیدتو از دست نده

شاید فعالیت تو اینستا گزینه خوبی باشه برات اگه با الگوریتمش آشنا باشی و پست های آموزشی بذاری شاید بت ...

قبلا زدم خیلی سخت بالا میومد بعد من خانواده‌ان سخت گیرن، نمیتونم جلو دوربین بیام

پیگیری کن ازمون اموزش پرورشو ان‌شاءلله پیدا بشهحتی میتونی آگهی کنی معلم خصوصی فلان ترم زبان یا یکسری ...

خب تول باید سابقه داشته باشم نمیشه بدون سابقه بقیه چطور بهم اعتماد کنن، مادرم سرکوفت میزنه میگه تقصیرت اون زمان برا کنکور میخوندی ، خیلی از دستس عصبی شدم

قبلا زدم خیلی سخت بالا میومد بعد من خانواده‌ان سخت گیرن، نمیتونم جلو دوربین بیام

میگم کاش شرایطی بود جایی معرفی می‌شدی برای کنکور با بچه ها کار میکردی چون اکثر بچه های دبیرستانی بخاطر امتحان نهایی زبان که هر سال سخت تر هم میشه کلاس میرن یکی دو جلسه 

اگه یه آشنا داشتی خیلی خوب میشد

میگم کاش شرایطی بود جایی معرفی می‌شدی برای کنکور با بچه ها کار میکردی چون اکثر بچه های دبیرستانی بخا ...

چی بگم، مشکلم اینه که سابقه انچنانی ندارم ، ادم ها چجوری بهم اعتماد کنن ، خسته شدم هی اینور و اونور میرم برا زبانکده