2821
2789
عنوان

نظرتون چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 33 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چی بگم، مشکلم اینه که سابقه انچنانی ندارم ، ادم ها چجوری بهم اعتماد کنن ، خسته شدم هی اینور و اونور ...

خب تو تلاشت کن

بعد اگه چند نفر اومدن ک بهشون آموزش بدی 

برات سابقه هم ایجاد میشه دیگه 

بالاخره باید از یک جایی شروع کنی دختره خوب 

بعد اینکه اگه میخوای صرفا اول سابقه داشته باشی 

برو مدارس صحبت کن 

بگو میخوام به صورت مجانی بیام اینجا به بچه زبان درس بدم

اینجوری سابقه هم برات ایجاد میشه 

البته من فقط نظراتمو میگم و این ها پیشنهاد هستن باز هر جور خودت صلاح میدونی 

حق داری میفهمم چی میگی ولی مطمئن باش جور میشه ❤️

متاسفانه سرمایه هم ندارم شغلی داشته باشم، خانواده‌ام میگن چرا همش به فکر شغلی؟ 

مهارت دیگه هم بلد نیستم ، شرایط خیلی سخته😥

خب تو تلاشت کنبعد اگه چند نفر اومدن ک بهشون آموزش بدی برات سابقه هم ایجاد میشه دیگه بالاخره باید از ...

مدارس همینجوری که راه نمیدن، یه جا گفتم مجانی کار میکنم بازم گفت خبرتون میکنیم نمیدونم چرا اینجوری میشه

خب خوبه دیگه موقعه ای که رفتی برای معلمی درخواست دادی در آموزشگاه ها خودت رو نشون دادی ؟

اونا سوالاتشون رو میپرسن و منم جواب میدم، البته انگلیسی صحبت نمیکنن فقط میگن سابقه و مدرکت چیه 

متاسفانه سرمایه هم ندارم شغلی داشته باشم، خانواده‌ام میگن چرا همش به فکر شغلی؟ مهارت دیگه هم بلد نیس ...

می‌دونم چی میگی سخته🙁

بازم تلاش بکن اولش شاید چیز زیادی گیرت میاد ولی کم کم جور میشه 

راستی سایت تایپ ایران میشناسی؟ اونجا کار ترجمه انجام میدن نمی‌دونم علاقه داری به ترجمه اینا یا نه

اونا سوالاتشون رو میپرسن و منم جواب میدم، البته انگلیسی صحبت نمیکنن فقط میگن سابقه و مدرکت چیه

امیدارم بهترین ها برات اتفاق بیافته 

از خدا حتما کمک بخواه ان‌شاءالله که بهت کمک کنه و دل و قلبت شاد بشه و شاد باشه 🌹

چجوریه این سایت؟

یه قسمتی داره به اسم ترجمه ایران 

من قبلا عضو شدم ولی فعالیت نکردم 

افراد مختلف پی دی اف اینا میذارن یا چیزای مربوط به رشته تحصیلی شون که انگلیسی هست تا ترجمه کنی براشون بذاری 

برای اینکه عضو بشی یکی دو تا آزمون آنلاین سایت ازت میگیره تا سطح زبانت رو بفهمه چند چندی. اگه کم هم شد میتونی پول کمی بدی دوباره آزمون بدی 

بعدش مدرک میده بهت تا بتونی کار ترجمه انجام بدی 

میخوای یه سر بزن به سایتش ببین چطوره 

اون قسمتش که تایپ ایران هم هست کارای ورد و اینا باید باشه اگه اونم بتونی انجام بدی که عالیه

خب تول باید سابقه داشته باشم نمیشه بدون سابقه بقیه چطور بهم اعتماد کنن، مادرم سرکوفت میزنه میگه تقصی ...

ای بابا...نمیخواد توجه کنی

اصلا کار نکن چی میشه ؟ هیچی 

سرکوفتای مامانتو اصلا تو ذهنت نیار واسترس نگیر 

یک مدت کاری تونستی بکنی برای کار بکن بعد اگر نشد سخت نگیر سخت بگیری روح و روانت خسته میشه ها

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

خب تول باید سابقه داشته باشم نمیشه بدون سابقه بقیه چطور بهم اعتماد کنن، مادرم سرکوفت میزنه میگه تقصی ...

بازم هرجور صلاحه 

ان شاءلله حل بشع

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد