2777
2789
عنوان

شوهرم زده زیر حرفش

334 بازدید | 13 پست

چرا همه مردا بعد ازدواج همه چی رو فراموش می کنند ؟ 

ما دو ماه که عقدیم و هر دو پزشکی می خونیم ولی من عمومی اون تخصص شرطم برای ازدواج این بود که دو سال عقد بمونیم تا من درسم تموم بشه و با خیال راحت بریم سر زندگی مون ولی الان ازم رابطه کامل می خواد و من قبول نمی کنم چون از بارداری تو عقد می ترسم و اونم اصرار داره که بریم سر خونمون تا به خواسته اش برسه 

مردها اکثرا عقلشون فقط پایین نصب 

سعی کن با محبت راضیش کنی 

تخلیه جنسی و روحیش کن 

حتما که نیاز نیست رابطه کامل داشته باشید تا تخلیه جنسی و روحی بشند 

اول راهی طبیعی همسرتون هنوز نمیتونم خودشو کنترل کنه 

اونم حق دارع هم شما 

بهتر نیست برید سر خونه زندگی خودتون و در آرامش هم درس بخونی و هم ایشون رابطه داشته باشه و فعلا بچه هم نیارید 

دو سال واقعا زمان زیادیع برای فرد متأهل که جلوی غریزه رو بگیره

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردها اکثرا عقلشون فقط پایین نصب سعی کن با محبت راضیش کنی تخلیه جنسی و روحیش کن حتما که نیاز نیست را ...

فقط گیره رابطه کامل میگه تو داری حلال خدا رو هم حروم می کنی دو سال به من 

شما تحصیل کرده هستین پس اینجور نگین کلا یک خانم در دوران عقد باید دوشیزه بودن شو حفظ کنه که حق حبس شو از دست نده  اینک هم قول قرار کردی باهاش ولی بی اهمیت شده مشکل خودشون هس 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نه این حرفهاشون اشتباه در دوران عقد این حرفاشون بعد دوران عقد هست بگین بزنن

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

نمی‌دونم چه جور آدمی 

اما خب اگر میگ بریم سر خونه زندگی 

قبول کن برو 

درس هم ادامه بده 

اما اگر تو دوران عقد رابطه کامل خواست 

به نظرم راضیش کن کامل نباشه 

به هیچکسی جز خودت تو زندگی اعتماد صد در صد نکن