الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وجود که داره ولی استفاده ازش حرامه چون قدرتیه که خدا در اختیار شیطان قرار داده ولی واسه اینکه بفهمی کسی برات زده یه راه ها هایی هست مثل اینکه روی یه لیوان اب 7 تا حمد و 10 تا توحید بخونی فوت کنی به اب رو به قبله با وضو بعد دو دقیقه اب بخوری اب تو دهنت بو یا طعم بدی داشت یعنی طلسمی چشم زخمی چیزی داری
بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
برو تو نت سرچ کن در مورد هاروت و ماروت دوتا فرشته بودن خدا فرستاده اشون بین مردم تا روش باطل کردن سحر رو به مردم یاد بدن. ایات ۱۰۱ و ۱۰۲ سوره بقره در موردش توضیح داده
عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر
باور ندارم دعا گرفته بودن توی بالشتم ۲ بار پیدا کردم هیچی تو زندگی گم تغیر هم نکرد
افرین منم میگم هست ولی اگه بهش واقعا اعتنایی نکنی اصلا اثر نداره
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
امروز عجیب باشوهرم دعواافتادم بیعلت خیلی عصبانی شد هم بامن هم باپسرم خیلی بدرفتاری کرد واقعا نمیفهمم
بگو حتما خسته بوده یا سر کار مشکلی داشته شب با مهربونی باهاش برخورد کن خوراکی براش بیار ببین که چقدر خوبه
من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️
امروز عجیب باشوهرم دعواافتادم بیعلت خیلی عصبانی شد هم بامن هم باپسرم خیلی بدرفتاری کرد واقعا نمیفهمم
و اصلا فکرتون سمت جادو نده