2777
2789

خیلی دلم میخواد تجربه کنم دارم میرم ترم ۳ دانشگاهم ولی واقعا نمیدونم چجوری اکیپ میزنن یا اصلا چجوری شکل میگیره خوبه ای اکیپا؟ نداشتنش برام یه خلا شده خیلی احساس تنهایی دارم حس میکنم اصلا جوونی نمیکنم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا واردش نشو بعضیاشون واقعا سمنیه ادم میری داخلش یکی دیگه درمیای مگر اکیپاس سالم و علمی

خب اکیپ سالم از کجا پیدا کنم؟ از کجا بفهمم سالم وعلمیه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

باید با همه بجوشی و چرت و پرت بگی و شوخی کنی و شاد و شنگول باشی تا شانست بره بالا🧡

خب البته شک دارم که خوبه یا نه فقط دلم میخواد تجربه کنم خیلی 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خودم تو دانشگاه فقط تو جمع های علمی و پروژه ها شرکت میکردم غیر اون بقیه سلام ولسلام 

ولی یکی از دوستام که باهم از دبیرستان وارد دانشگاه شدیم  سربه زیر از اونایی که به استاد مرد نیتونست سلام کنه از کمرویی به چشم دیدم که چجوربعد چهار سال راحت با پسرا اکیپشون میرفت کمپ میزدن کویر و شمال و....  و متاسفانه کلا دختر بودنشو از دست داد و اصلا جوری شد که من ازش فرار میکردم دور از جون خراب واقعی

خب این تورهای گردشگری چی؟ اونا هم بنظرم باحاله

نه عزیز خوب نیست.چون آدمایی با اخلاقای خاص هم هستن.یکی دو نفر هم فکر و فرکانس خودتن انتخاب کن همش با همونا باش.اکیپ خوب نیست.تهش دعواست و خراب شدن رابطه ک باعث میشه دیگه با کسی دلت نخواد دوست شی

خودم تو دانشگاه فقط تو جمع های علمی و پروژه ها شرکت میکردم غیر اون بقیه سلام ولسلام ولی یکی از دوستا ...

خب با این خلا که دارم چیکار کنم ببین تاحالا تو عمرم آنقدر دلم نمیخواست باشم حس میکنم خوش میگذره من اگه میخواستم عوض شم همون ترم یک میشدم منک با پسرا درحد سلام هستم همین چیزی که هستم با چیزی که میخوام زمین تا آسمون فاصله هست بعد بعضیا راضین از اکیپ واین داستانا

معجزه خود تویی ...🩵🌱

خب اکیپ سالم از کجا پیدا کنم؟ از کجا بفهمم سالم وعلمیه

خیلی مشخصه از ادمایی که تو اکیپن ظاهرشون یکی دوروز توشون باشی مدل رفتارا و طرز صحبت و حتی نوع گفتگوی بینشون کاملا مشخصه

اکیپ های علمی اکثرا اومای با دیسپلینن صحبت جنسی و....  توش زده نمیشه رابطه ها برپایه احترام هستش و زن و مردی توش مطرح نیست شما بر اساس علم و اگاهی تون ارزش گؤاری میشین نه سایز سینه و جلف بودن و ببخشید اهل رابطه بودن 

کلا دانشگاها الان شده کلاب شبانه کافیه ساعت کلاسا یه دور بزنی تو دانشگاه تا ببینی لاس زدن چجوریه