سلام خانما من متاهلم دوتاهم بچه دارم دوست دارم مثل بقیه خانما با خانمهای دیگه که بچه دارن دوست بشم مثلا باهم پارک بریم عصرونه ببریم بچه هامون باهم بازی کنن و سرگرم بشن و خودم یکی و پیدا کنم که باهاش حرف بزنم از تنهایی در بیام اما متاسفانه کسی دورم نیست یا نمیدونم از کجا باید شروع کنم دوستای دانشگاه و دبیرستانمم یا هنوز مجردن یا ازدواج کردن و ازم خیلی دورن یا قطع ارتباط کردم باهاشون تو همسایه هامونم همشون بچه های بزرگ دارن همسایه دیوار به دیوارمونم یه پیرزن 80سالس
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم تنهام هیچ دوستی ندارم دلم برای حرف و کارای دوتایی دخترونه تنگ شده
منم خیلی دلم میخواد یه دوست پایه داشته باشم متاسفانه دوستام هیچکدومشون پایه درست درمون نبودن همش من براشون از تایم خودم و بچه هامو شوهرم میزدم اما اونا....
یاحضرت ابوالفضل علیه السلام حاجتم را بده بحق برادرت امام حسین علیه السلام خواهش میکنم آقاجان منتظرم🥺🥺.دکتر انوشه میگه:اعتمادالمثنی نداره✋️یاحضرت ابوالفضل عباس(ع)حاجت دارم شفاعتم کن.دلم اسیر چَشی بی که هیچ وفا ناشت.
از طرفی من نزدیک مامانمم اما ماملنم از اون دسته از ادماست که حسابی با همه میجوشه همش دوره های مختلف دارن اما خوب سن و سالشون به من نمیخوره یا دوره هاشون🙁