2777
2789
عنوان

رنگ مو دکسی

154 بازدید | 12 پست

بچه ها رنگ مو دکسی خریدم از اینا که سرش شونه داره نوشته بدون دکلره موهاتو البالویی کن ، یدونم قهوه‌ای خریدم ،قهوه ایشو یکم برای مادرم تست کردم ولی بیشترش توش مونده ، الان میخوام برای خودم البالویی بزنم ، اون قهوه‌ایه که باز شده خراب میشه بمونه تا ۲ ماه دیگع؟؟؟؟

خوب بود؟ کاربرامیگفتن بعدازیکی دوهفته تغییررنگ میده وخیلی بدمیشه

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

منم تازه زدم همین برند رو

دقیقااا البالوییش رو 

ببین فکر نکنم خراب شه ولی دقت کن از اون سفید و قهوه ایش باید با هم بزنی

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب بود؟ کاربرامیگفتن بعدازیکی دوهفته تغییررنگ میده وخیلی بدمیشه

امروز یکمشو روی موهای مامانم که سفید بود تست کردم زرد قناری شد ولی روی موهای مشکی خودم حالت شکلاتی شد یه تیکه تست کردم . حالا نمیدونم بمونه چجوری بشه فروشنده گفت به مرور بشوری کمرنگ میشه

منم تازه زدم همین برند رودقیقااا البالوییش رو ببین فکر نکنم خراب شه ولی دقت کن از اون سفید و قهوه ای ...

اره یجوری میزدم ترکیب بشه برای مامانم  ، البالوییش روی موهاتون چجوری شده میشه ببینم ؟ من موهام مشکی تیرس رنگ نکردم تاحالا ،نمیدونم رنگ باز کنه روش یانه

من الان دوست هفته بیشتره که زدم تغییر رنگ نداده و خیلی خوش رنگه

ولی البالویی نشد از اول

یه قوه ای خوشگل بلوطی شد که توناژ البالویی داره

لطفا سوال پزشکی نپرسید و در اینگونه موارد من رو تگ نکنید🩷  تشخیص و درمان و راهنمایی نیاز به شرح حال درست و معاینه خوب داره که اینجا امکانش نیست. اگر خودم تاپیکی ببینم که بتونم کمک کنم حتما کامنت میذارم.ولی اینجا فضای تفریح منه پس ممنون میشم به این فضا احترام بذارید.🙏

اره یجوری میزدم ترکیب بشه برای مامانم ، البالوییش روی موهاتون چجوری شده میشه ببینم ؟ من موهام مشکی ...

الان اگه هستی پیامم رو لایک کن بذارم سریع پاک کنم

ببین اینجا نور خورشید تابیده توناژ البالوییش خیلی معلوم نیست ولی در کل همین رنگیه

الان اگه هستی پیامم رو لایک کن بذارم سریع پاک کنمببین اینجا نور خورشید تابیده توناژ البالوییش خیلی م ...

الان هستم بزار . اخه توی تبلیغاتش قشنگ آلبالویی میشه ولی یسریا گفتن شبیه رنگ حنا میشه

الان اگه هستی پیامم رو لایک کن بذارم سریع پاک کنمببین اینجا نور خورشید تابیده توناژ البالوییش خیلی م ...

قهوه‌ای طلاییش ببین موهای مادرم که سفیده رو چیکار کرد 😂😂😂 شبیه جوجه رنگی شده بود خیلی بد بود ،بخاطر همین میترسم البالوییش روی موهام یچیزی دیگه بشه

الان هستم بزار . اخه توی تبلیغاتش قشنگ آلبالویی میشه ولی یسریا گفتن شبیه رنگ حنا میشه

نه البالویی نمیشه رو موی تیره راستش

ببین اونموقع من نبودم اما الان یه عکس از نت برات میذارم که عین مال خودم باشه نخوام پاکش کنم

قهوه‌ای طلاییش ببین موهای مادرم که سفیده رو چیکار کرد 😂😂😂 شبیه جوجه رنگی شده بود خیلی بد بود ،بخا ...

عهههه چرا این رنگی شده😁

ببین برای من دقیقااا مثل این عکس شده

موهای خودم قهوه ای تیره بود مشکی مشکی نبود 

۵۰ دقیقه گذاشتم‌ موند

البالویی نشد ولی همه گفتن قشنگه 

حنایی نمیشه ولی خیالت راحت

عهههه چرا این رنگی شده😁ببین برای من دقیقااا مثل این عکس شدهموهای خودم قهوه ای تیره بود مشکی مشکی نب ...

نمیدونم چرا زرد قناری شد ،شانس اورد روش رنگ معمولی گرفت وگرن خیلی بد بود

اره قشنگ شده البالوییش ،خدا کنه روی موهام رنگ بده مرسی عزیزم

نمیدونم چرا زرد قناری شد ،شانس اورد روش رنگ معمولی گرفت وگرن خیلی بد بوداره قشنگ شده البالوییش ،خدا ...

اره بازم خداروشکر 

مرسی عزیزم

ا۵پل رو یه دسته از موهات بذار ببین چه مدلی میشه خوشت اومد رو کلش بذار