2777
2789

من دوازده ساله با ایشون هستم شیش ساله زن وشوهریم ویه دختر هم داریم 

تو سختی و خوشی کنار هم موندیم ،برای من و زندگی همه کار میکرد و جلو همه حتی خانوادش وایمیستاد حتی وقتی پیام ناشناس یا سیگنالی میگرفت میومد بهم میگفت و رمز گوشیشم داشتم اصلا همین هفته اینده داشتیم میرفتیم سفر اونجا میخواست برام تولد بگیره تو تاپیکای قبلیم هست حتی میدونم برام سرویس طلا گرفته بود چون طلاهام و برای تغییر شغلش فروختم ،اینارو میگم چون با توجه به تاپیکای قبلیم که رابطه خوبی داشتیم ممکنه شما گیج بشین ولی من جیگرم داره اتیش میگیره داره قلبم پاره پاره میشه اختیاری روی اشکام ندارم 

اینا رو گفتم که بگم به مردا اعتماد نکنید من فکر میکردم بهتر از این شخص ساخته نشده در جهان فک میکردم عاشق ترین مرد دنیاست اما دیشب متوجه شدم بهم خیانت کرده 🙂💔 دنیا روی سرم خراب شده مردی که کل پس اندازم و بدون اینکه حتی بخواد گذاشتم وسط گفتم پیشرفت کنیم ،دیدم تغییر شغل براش سخته با بچه کوچیک گفتم برمیگردم سر کار دوتا درامد باشه تو دارایی و نداریش موندم و وفادار ترین بودم 💔💔💔

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲🖤

فقط 38 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

( تیکر کنکور) ب‍‌ه ه‍‌ی‍‌چ ک‍‌س ت‍‌و ای‍‌ن دن‍‌ی‍‌ا واب‍‌س‍‌ت‍‌ه ن‍‌ش‍‌و س‍‌ای‍‌ه هم موقع ت‍‌اری‍‌ک‍‌ی ت‍‌رک‍‌ت م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه...          https://musicdel.ir/single-tracks/476448/

هیچ مردی بهترین نیست از مردا بت نسازین

ایشون که انگار اصلا بهترینشون نبود😅 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا