2777
2789
عنوان

فک میکردم بهترین مرد دنیا رو دارم اما خیانت کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1935 بازدید | 59 پست
ببخشیدا خیلی جو گیری

تا یه هفته اول طرز فکر اینجوریه بعد اون ک اعصبانیتش کمترشه اروم میشه منم تجربه داشتم منتها من مچشو گرفتم

به هرچیزی که فکر کنی اتفاق میافته،،،به خودت اهمیت بده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یه هفته اول طرز فکر اینجوریه بعد اون ک اعصبانیتش کمترشه اروم میشه منم تجربه داشتم منتها من مچشو گ ...

اینکه ناراحت باشه حق داره .ولی با یه ناز وقهر ویه چیزی به نام خودش زدن قائله رو ختمش کنه .میگه میرم علنی میکنم .جز آبرو ریزی هیچی نداره .تازه دشمن شاد هم میشه

اینکه ناراحت باشه حق داره .ولی با یه ناز وقهر ویه چیزی به نام خودش زدن قائله رو ختمش کنه .میگه میرم ...

من قصد جدایی دارم چون همین الانم ثمره زحمت مشترک چندین سالمون به اسم منم هست و نمیخوام چیزی به نامم باشه این ماجرا برای من سنگینه چون من توی‌موقعیتی نبودم از ابتدا که به هر رفتاری راضی بشم و بمونم پدرم اینطور بار اورده منو 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

استاتر عزیز میدونم ناراحتی

ولی خودش اومده گفته ینی ناراحت بوده خودشم

یکم بزار بگذره ولی ببخشش 

زندگیتو بخاطر این چیزا خراب نکن

اون هنوزم بهترین مرد دنیاس 

پدر بچه ته دخترت بهش نیاز داره

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
من قصد جدایی دارم چون همین الانم ثمره زحمت مشترک چندین سالمون به اسم منم هست و نمیخوام چیزی به نامم ...

کاش پدرت سازگاری بیشتر یادت میداد دخترت هم گناه داره آیندش تحت تاثیر قرار میگیره .خودخواه نباش

کاش پدرت سازگاری بیشتر یادت میداد دخترت هم گناه داره آیندش تحت تاثیر قرار میگیره .خودخواه نباش

ایا اگه من همین کارو با همسرم کرده بودم و میومدم اعتراف میکردم بازم همین حرفارو میزدین بهش ؟صادقانه پاسخ بدین دقیقا در موقعیت مشابه 

متاهلم و درخواست از سمت اقایون و گزارش میزنم 😐چه حرفی اخه با شما دارم من درخواست ندین لطفا  

استاتر عزیز میدونم ناراحتیولی خودش اومده گفته ینی ناراحت بوده خودشمیکم بزار بگذره ولی ببخشش زندگیتو ...

من ادم بی وجدانی نیستم و واقعا هم ناراحتی خودش قابل انکار نیست اصلا نیست چند بار پیام فرستاده و گفته که این اعتراف و کرده چون خودش و لایق فرصت دیگه برای تصمیم گیری در مورد زندگیمون نمیدونه و ترجیح میده من خودم انتخاب کنم که پیشش بمونم یا نه 

همه اینا نشون میده هنوز شرافت وجود داره در این مرد اما اینکه اعتماد در من دوباره زنده شه رو واقعا نمیدونم 

ایا اگه من همین کارو با همسرم کرده بودم و میومدم اعتراف میکردم بازم همین حرفارو میزدین بهش ؟صادقانه ...

فکر کردی زنها اشتباه نمیکنن دقیقا همین حرفو برای یه خانم هم میگم . کسی که خیانت کنه بدون هیچ احساس گناه وپشیمونی  واین کارشو ادامه بده با آدمی که خودش فهمیده اشتباه کرده وپشیمونه خیلی فرق میکنه اینو خود خدا هم میبخشه .

من ادم بی وجدانی نیستم و واقعا هم ناراحتی خودش قابل انکار نیست اصلا نیست چند بار پیام فرستاده و گفته ...

ب خودت فرصت بده دوست عزیزم بزار یکم اروم بشی بعد

اگر بهش فرصت بدی واقعا بزرگی خودتو میرسونی

۱۲ سال رو خرابش نکن 

ب دخترتم فکر کن

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
فکر کردی زنها اشتباه نمیکنن دقیقا همین حرفو برای یه خانم هم میگم . کسی که خیانت کنه بدون هیچ احساس گ ...

من قصد تصمیم های هیجانی ندارم فردا با دخترم برمیگردیم خونمون و همسرم محل کارش میخوابه موقتا و روزا میاد به بچه سر میزنه تا هم دخترم توی‌جو خونه باشه و گیج نشه هم وقت داشته باشیم با تراپی بهترین تصمیم و بگیریم 

میدونم که حرفاتون برای اینه که دلتون نمیاد زندگی ما بهم بخوره و لطف دارین اما اینجوری نیست که گناه همسرم کمرنگ باشه واقعا باید ببینم چی پیش میاد فعلا در این لحظه احساس میکنم قصدم جداییه ممکنه اتیشم یکم بخوابه اروم تر شم 

ب خودت فرصت بده دوست عزیزم بزار یکم اروم بشی بعداگر بهش فرصت بدی واقعا بزرگی خودتو میرسونی۱۲ سال رو ...

بله قصد اینو داریم یکم جو اروم بشه بعد تصمیم نهایی و بگیریم 

بابت حسن نیت خیلی لطف دارین