2777
2789
عنوان

بدترین کاری که همسرتون کرده و تونستین ببخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 44 پست
حتما هست. به هم ریختن زندگیها از همین جا شروع میشه . از همین ارتباطات بی اهمیت. شوهر من توی همین فضا ...

چند بار چت کردناشو دیدم ولی زیر بار نمیره با دادوهوار تازه بدهکارم میشم وزندگی میکنیم وهیچوقت یادم نمیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا ماهایی که خونه پدر اذیت شدیم خونه شوهر هم باید اذیت شیم

ترومای درمان نشده. گاهی فرار . من از خانوادا خودشیفته خلاص شدم گیر یه مرد خودشیفته افتادم.

من صحبتهای روانشناسها توی یوتیوب رو گوش دادم. میگه امثال من چون در کودکی محبت ندیدند جذب lovebombing این مردها میشن. اونها اول رابطه خوبند.

ترنج

از همین چت کردن و درد و دلا شروع میشه دیگه کم کم وابسته میشن

بله دیگه اصلا باهامم خیلی سرد شده مثله قبل نیست .همیشه از خدا میخوام اینایی که خیانت میکنن دستشون رو بشه وابروشون بره

بله دیگه اصلا باهامم خیلی سرد شده مثله قبل نیست .همیشه از خدا میخوام اینایی که خیانت میکنن دستشون رو ...

من مشابه همین بهش گیر دادم الان تنها کاری که میکنه مخفیانه انجام میده

دقیقا .منم خیلی پنهان کاری میکنه تازه رمز گوشیشم عوض کرده دیگه هیچی نمیدونم

با یه مشاوره خوب حرف بزن

کاش آدما مخصوصا اکثر آقایون این دوره یکم وفادارتر بودن و می‌فهمیدن با هربار که اینکار میکنن چه عذابی به زنشون میدن و چقدر دل خانومشون میشکنه

خانوما و دخترا هم با مردای متاهل چت نمیکردن رفیق نمی شدن  خدا لعنت کنه همشونو

شوهرم مرتب قهرهای طولانی و وحشتناک داشت خیلی زجر کشیدم  یه جنگ بزرگ راه انداختم و جلو همه قول داد دیگه قهر نکنه. ولی بخاطر قهر و دوری هاش به شدت ازش دلزده شدم. حالم ازش بهم میخوره. دلم براش تنگ نمیشه. از آمدنش خوشحال نمیشم.کلا وقتی خونه نباشه حالم خیلی بهتره.

با یه مشاوره خوب حرف بزنکاش آدما مخصوصا اکثر آقایون این دوره یکم وفادارتر بودن و می‌فهمیدن با هربار ...

بامشاوره هم حرف زدیم هردومون ولی دراخر مشاوربهم گفت باید زودتر طلاقتو میگرفتی ازش .ولی به خاطر بچه هام نمیتونم