2777
2789
عنوان

بدترین کاری که همسرتون کرده و تونستین ببخشین

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دل بزرگی داری انشاءالله زندگی روی خوششو بهت نشون بده

هی عزیزم. از خونه شوهر اومدم خونه پدرم. همونجایی که برای فرار ازش رفتم دانشگاه و ازدواج کردم. دنیای من روی خوش نداره انگار

ترنج

یه مدت فلج شدم

ولم کرد ورفت و خواست طلاقم بده

به همه هم میگفت تقصیر از منه

نتونستم ببخشمش.... 

و دیگه هم هرگز بهش اعتماد نمیکنم

اما دارم باهاش زندگی میکنم

اما داره خودشو جر میده که جبران کنه

اما دل من دیگه شکسته و اعتمادم خدشه دار شده

جایی برای جبران باقی نمونده... 

بخاطر مامانش منو زد

چهارمین کاربریمه خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 باشه خداجون تسلیم نه من لیاقت بچه دار شدن دارم نه آمادگیشو بیخیال شو ازینکه ۳سال التماست کردم🥲اون موقع عقل تو سرم نبود.مرسی خداجون...حضرت معصومه عاشقانه دوست دارم بانوی بزرگ  

تو عقد خیلی اذیتم کرد انقد تحقیرشدم از خیانت هم بدتر بود خیلی زجرم داد ولی من عین احمقا موندم و طلاق نگرفتم بعضی وقتا به روش میارم و وقتی تنهام بهش فک میکنم گریه هم میکنم 

چون تو زندگی هم سختی کشیدم از نظر مالی حالم خوب نیست 

هی عزیزم. از خونه شوهر اومدم خونه پدرم. همونجایی که برای فرار ازش رفتم دانشگاه و ازدواج کردم. دنیای ...

چرا ماهایی که خونه پدر اذیت شدیم خونه شوهر هم باید اذیت شیم 

یه سوال دارم به نظرتون چت کردن با زن های دیگه هم خیانت محسوب میشه ؟

حتما هست. به هم ریختن زندگیها از همین جا شروع میشه . از همین ارتباطات بی اهمیت. شوهر من توی همین فضای مجازی شروع کرد

ترنج