2777
2789
عنوان

شونه کردن موی خیس در حمام

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 41 پست

پوست سر که آب میخوره نرم و لطیف میشه و شونه کردن باعث میشه پیاز مو به راحتی از پوست خارج بشه، دستی دستی داری خودتو کچل میکنی دختر

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل داری موهاتو از سر حتش میکنی که این هم باعث موخوره شدید و ریزش میشه متاسفانه شونه زدن موهای خیس اصلا درست نیست باید کمی خشک بشه که میتونی روغن آرگان به ساقه مو بزنی تا راحت شونه بشه

سلام قشنگم 

بله 

وقتی بچه بودم تو کتابی خوندم که امام علی ع   فرمودن موی خیس رو شانه نزنید

سالهاست پزشکان هم میگن

مو در حالت خیسی ساختارش شکننده تر میشه 

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸
وای خدا نمیدونستم الان چیکار کنم ریزشش بند بیاد دوروزه هموجوری داره میریزه شدید

اگر هزینه میکنی قرص فیتو خوبه 

برای من اثر داشت

روغن کرچک هم خوبه  تو نت دربارش تحقیق کن

سشوار هم نزن یا کم بزن

خدای مهربونم  به تو قرصه دلم                                             لطفا تاپیک کتاب من رو تگ کنین متشکرم 🌱🌸

در مورد من که هیچ ربطی نداره 

اگر با شامپوی روی سرم شونه کنم نه اصلا ریزش نمیاره 

اما اگر وقتی نرم کننده یا حتی ماسک موی  که به موهم زدم شروع کنم شونه زدن  بشدت ریزش میگیرم

چرا؟ چون شونه باعث میشه مواد نرم کننده و یا ماسک نو به ریشه سرم برسه و این مواد ریزش میاره 

با شامپو مشکلی ندارم

وااای ارهههه

اصلا موی خیس نباید شونه شه

اگه دوست داری بیشتر بشناسیم👇🏻😉یه دختر فوووق‌العاده نازدار و قری هستم، خیییلی زیاد مهربون و دلسوزم🥹 عااشق خدا هستم، معجزهای زیادی بهم نشون داد، رااستیی من اینجا گفتم که لطفا برام دعا کنید قبول شم، و در عین ناباوری با دعای مهربونای اینجا قبول شدمم🥹🥹 اگه جایی کسی نیاز به دعا داشت منو تگ کن لطفا . همین دیگه اهاا راستی، اگه جایی نظرت یا نظرم مخالف هم بود دوست دارم تبادل نظر داشته باشیم، به اطلاعاتم اضاف میکنه، البته با رعایت ادب😉

اصلا نمیدونستم حالا چیکار کنم

یکم تقویت کن خوب میشه، داداشم ریزش شدید داشت مامانم براش زرده تخم مرغ محلی میذاشت نیم ساعت میموند بعد میرفت حمام، شاید ده تا دونه تخم مرغ گذاشت خوب شد

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.