2777
2789
هروقت تو نی نی سایت میگن آب نداریم میگم برق بره طوری نیست کسی دست به آب نزنه .

آب ما ۹ ساعت قطع بود

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یک ساعت پیش همین که دستم رفت روی دکمه مخلوط کن که شیر موز درست کنم برق رفت🫠

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

میخواستم تایپ کنم که برق ما امروز نیم ساعت قطع شده یه کم پز بدم همین لحظه برقمون دوباره قطع شد💔😂😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

آب ما ۹ ساعت قطع بود

9 ساعت که عالیه آب های ما رکورد 29 ساعت قطعی رو هم زده😐

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ما قزوینیم.فکر کنم کل کشور برقاشون عصرا قطع میشه

ما اکثرا دم ظهر تو اوج گرما قطع میشه 

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 

[QUOTE=390730155]9 ساعت که عالیه آب های ما رکورد 29 ساعت قطعی رو هم زده😐[QUOTE

🤦🏼‍♀🤦🏼‍♀

اون روز تاپیک قطعی آب و برق زدیم

یه بی شعور اومد گفت چرا همش غر میزنین چرا پشت مملکتتون نیستین😐😐😐

با سورهٔ دل اگر خدا را خواندی🦋                                   حمد و فلق و نعرهٔ مستانه یکیست🦋                                                                                       
من یک ساعت پیش همین که دستم رفت روی دکمه مخلوط کن که شیر موز درست کنم برق رفت🫠

من چند روزه کلی لباس دارم که باید اتو بشن تا میومدم اتو کنم برق قطع میشد بعدشم که برق میومد کارای دیگه رو انجام میدادم امروز با کلی نذر و دعا و صلوات تونستم اتو کنم 😂😂😂

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭