2777
2789
عنوان

داییم بعد ده سال برگشت ولی

219 بازدید | 13 پست

دوستم نینی سایت عضو نیست گفت براش بزارم اینجا نظر بدین 

مامان بزرگ من همه بچه هاشو میخواست زود بفرسته ازدواج کنن تا راحت باشه 

سرسری انتخاب می‌کرد زن براشون که فقط از خونه برن ۲تا از پسراشو دوست داشت که اونم همین الان که ازدواج کردن ساپورت می‌کنه بقیه رو نه 

پسرش الان ۲تاش طلاق گرفتن بخاطر انتخاب مادرشون 

همه دایی هامو زن داد یکی از دایی هام دید مامان بزرگم میخواد براش سرسری زن بگیره و هی غر میزد نداریم داییم رفت با دوستش یه شهر دیگه برای کار سرشو کلاه گذاشتن حالا داییم برگشته ولی مامان بزرگم هی غر میزنه این چرا برگشته پول خورد و خوراکش و از کجا بیارم همش میگه ابن غریبس بهش اعتماد ندارم پولمو بخوره 

داییم خیلی ضعیف شده 

مامان بزرگم خیلی وضعشون خوبه برا یکی از دایی هام که دوسش داره خونه خریده زمین خریده 

دلم برا داییم میسوزه میشه براش دعا کنید؟

اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرست💖   درحال ترمیم🥀💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدربزرگت زنده اس؟داییت از ارث پدری چیزی داره؟جای داییت بودم محلش نمیزاشتمبزار غرغر کنه

اره زندس ، خاله اش هم کنار مامان بزرگ غر مبزنه 

پدر هم زیر سلطه مادره

عیب نداره فعلا بیچاره جا نداره، یه مدت باید تحمل کنه تا خودشو جمع و جور کنه. بازم میره سر کار خدای ا ...

انشالله خدا کمکش کنه 

کاش خانواده ها بچه هاشون رو گردن بگیرن 

اخی الهی چ بداین ۱۰ سال یه سر هم حتی ب مادربزرگت نزدهانشالله خدا کمکش کنه تا بتونه زود خودشو جمع و ج ...

نه سر نزده اونا هم براشون مهم نبود فقط پسر عزیزشون رو دوست دارن 

وای الهی بگردم تو این موقعیت باید پشت و پناه بچه شون باشن نه انقد سرزنش کنن براشون دعا میخونم و هم ص ...

ممنونم ازتون خیلی ممنونم 

من خودمم دیگه سر نماز دعاش میکنم زودتر سر و سامون بگیره اذیت نشه