2777
2789

چرت ترین. سریال. تاریخ

😍😍😍😍  روزای خوبی  در راهه       تیکر بارداری نیست                         قبل از  صفر شدن تیکر با ارزوم میرسم امسال سال منه😍😍😍😍😍😍😍 مطمئنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیلشم میگید؟

اعصاب خردی و حرص خوردن زیاد داره پایان غم انگیز و بی سر و ته 

من خودم دلیلی نمیبینیم که مثلا روزهای جمعه به جای اینکه استراحت کنم و انرژی روحی و جسمیم رو تجدید کنم 

بیشتر انرژی منفی و غم جذب کنم 

نی نی سایت کجاست ؟ جاییکه داده ها و آمار های علمی ، منطق و عقلانیت حرف آخر رو میزنه :) در واقع اصلا حرف نمیزنه :) لذا کامنتام به مذاق بعضی ها خوش نمیاد :)

اره بد نبود

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

نه

به درد نوجوونای عاشق میخوره

زیادی بزرگش کردن

آزادی بیش از اندازه ی دختر در دهه ۴۰ و ۵۰

عقد بدون اجازه ی پدر

فک کن امیر بچه ی شمال بود ، بعد تو استخر چُس متری غرق شد 😒😒

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

من که از قسمت ۶ نگاه کردم چون شوهرم گفت قشنگه ،ولی خیلی افتضاح و مسخره بود قسمت آخرش که قشنگ مسخره تر ..خیلی الکی مردن 😐اجل معلق از همشون بهتر ..جزر و مد هم خوبه البته تا الان که خوب بوده ..شغال هم قسمت اولش خوب بود البته چون قصه ش با تجاوز شروع میشه شاید خیلیا نپسندن

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
من که از قسمت ۶ نگاه کردم چون شوهرم گفت قشنگه ،ولی خیلی افتضاح و مسخره بود قسمت آخرش که قشنگ مسخره ت ...

شغال با تجاوز شروع میشه؟شبیه سریال دل هست یا پوست شیر؟

فقط 27 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من که از قسمت ۶ نگاه کردم چون شوهرم گفت قشنگه ،ولی خیلی افتضاح و مسخره بود قسمت آخرش که قشنگ مسخره ت ...

اجل معلق طنزه؟

همه قسمتاش اومده‌؟

عاشق شدم رفت .....بدحالیه

شغال با تجاوز شروع میشه؟شبیه سریال دل هست یا پوست شیر؟

شبیه سریال فاطما گله 😂😂

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نهبه درد نوجوونای عاشق میخورهزیاده بزرگش کردنآزادی بیش از اندازه ی دختر در دهه ۴۰ و ۵۰عقد بدون اجازه ...

دقیصا فقط نوجوانان ذوق میکردن براش 

مثل رمان های دهه 80 تخیلی 

غربت کسی نباش که تو را وطن می پندارد🥺

😂😂😂

باور کن

اگه آوا و اون پسره کامیار با هم ازدواج نکردن

این خط ⬅️ اینم نشون ⬆️