2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین اسی اول نیت کن یه نیت مشخص توی ذهنت بگو نه اینکه داد بزنی  مثلا بگو اینده م چطوریه عشقم چی میشه ازدواجم چی

ورق‌ها رو قاطی کن ما میگیم بر زدن همون ورق‌های معمولی پاس ور رو بردار خوب قاطی‌شون کن. اگه برا کسی دیگه می‌خوای بگیری بده خودش نیت کنه و خودش بربزنه نیت کنه تو دلش

حالا میخای . چند تا ورق بکش؟بستگی به مدل ف ال داره. ساده‌ترین مدل ف ال ۳ کارتی از روی دسته ۳ تا ورق به ترتیب بکش و بذار جلوت

1. گذشته2. حال3. آینده حالا باید . تعبیر کنی هر ورق معنی خودش  داره بسته به عددش اس ۱ ۲ ۳ ... سرباز بی‌بی شاه خال دل خشت  گیشنیز   پیک  برای مثال: ورقمعنی کلی دلعشق احساسات روابط

خشت پول مادیات  کار گیشنیزدوستی زندگی اجتماعی ارتباط

پیکسختی درس تصمیم‌گیری س دل  شروع عاشقانه یا خبری عاشقانه شاه پیک مردی قدرتمند ولی سرد و جدی یا چالش جدی

۳ خشت  پیشرفت مالی یا موقعیت کوچیک ولی مفید ...فک کنم گبج شدی درسه؟؟؟😁😬😬🤐

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

چه نفعی میبری سر کار میذاری جواب نمیدی؟

نه به قران گفتم بیا👆👆

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

ببین اسی اول نیت کن یه نیت مشخص توی ذهنت بگو نه اینکه داد بزنی مثلا بگو اینده م چطوریه عشقم چی میشه ...

گلم مرسی،بازم‌بگو ازین تفسیر.خودمون تار.وت داریم باهاش بتونیم تک نیت بازکنیم.

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪

اره دیدم سه مرتبه ازت پرسیدم ولی جواب ندادی خدا ادم محتاج آدمیزاد نکنه

فا ل پاس ور نمیشه اینجوری یاد داد سخته کلی کارت چطور معنی هرکدوم اینجا بگم

گلم مرسی،بازم‌بگو ازین تفسیر.خودمون تار.وت داریم باهاش بتونیم تک نیت بازکنیم.

تا روت ۷۸ کارت داره ۲۲ تاش بزرگ مهم

اول نیت کن ببین چی میخای

. کارت‌ها رو خوب بر بزن حتی اگه فا ل رو آنلاین می‌گیری یه لحظه چشمتو ببند و تصور کن داری کارت‌ها رو با نیتت مخلوط می‌کنی. اگه کارت مهم داری واقعا با تمرکز ببر بزن با باور  کارت‌ها انرژی تو رو می‌گیرن. . کارت بکش معمولا ۱تا ۵تامیشه تک کارت برای جواب کوتاه و ساده سه کارت گذشته حال آینده پنج کارت  جستجو عمیق‌تر و جزیتر ازشرایطش . معنی کارتارو بخون بعد از کشیدن کارت‌ها ببین هر کارت چی نشون میده. هر کارت یه تصویر داره با یه داستان. مثلا
کارت عاشق‌هاانتخاب مهم توی رابطه یا زندگی
کارت مرگ پایان یه مرحله و شروع یه مرحله جدید نه اینکه واقعاا مرگ بیاد.کارت دلقک شروع یه سفر جدید با اعتماد به دل خودت
همیشه حست باور کن نگو نه دروغخ درس درنمیاد
. حس دلت مهم‌تر از هر چیزیه. اگه یه کارت معنی خاصی داره ولی تو حس دیگه‌ای ازش گرفتی به حس خودت اعتماد کن.
. زیاد پشت سر هم فا ل نگی به فا ل فرصت بده. مثلا اگه امروز برای یه سوال فا ل گرفتی همونو نگه دار و چند روز بعد دوباره فا ل بگیر. زیادی وسواس‌گونه فا ل گرفتن گیجت می‌کنه.کم کم حرفه ای شدی بیشتر بگیر

تا روت ۷۸ کارت داره ۲۲ تاش بزرگ مهماول نیت کن ببین چی میخای. کارت‌ها رو خوب بر بزن حتی اگه فا ل رو آ ...

مرسی گلم‌پیامتو کپی کردم ک داشته باشم ممنونم گلم زحمت کشیدی.....گلم ی زحمت بدم واست؟شما ۱۰۰درصد کارت داری،اگ داری میشه یدونه برام‌بگیری فقط ببینم کی باردارمیشم؟

مردای هول ونامحترم سایت😏بمن درخواست دوستی ندین چون واقعا با این کار اعصابم بهم میریزه وننه باجی‌نمیذارم‌بمونه واستون😡اجیای گلم میشه واس بچه دارشدنم ی صلوات بفرسین و دعام‌کنین دامن منم سبزشه🥺❤️عاشق نی نی هستم🥺ارزومه یه بی بی چک مثبت ببینم‌واون لحظه ازخوشحالی زیاد،سکته کنم🫡🤪