fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 عنوان هوا ناجوانمردانه گرمه 131 بازدید | 15 پست خیلی گرمه ن برق هست ن اب ابمک میاد ۱ ساعت اولش خو ماشالله باشیر کاکائو رقابت داره از بس ک گل کثیفبعد بیای سرکار ازاین طرف بگی برق هست ولی صابکارت کولر درس درمونی نزاشته تو مغازه انگار داره فوت میکنه عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹 1404/05/14 | 17:04 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سادیار عضویت: 1402/07/22 تعداد پست: 7831 ما برقمون تازه اومد یاد کسانی که هرگز تکرار نمیشوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6597 شوهرم تو هوای ۵۰درجه داره کار می کنه تو آفتاب سنگ بلند می کنه الهی من بمیرم براششششش من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
پپپینکییووو عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 4969 مال ما 5 ونیم میرهولی خداروشکر آب همیشه هست وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 18535 ماهم برق نداریم از شدت گرمای زیاد ،دو روز تعطیل کردن ،بعد برق هم قطع می کنن ،مسخره نیست !!!! 😐🤷🏻♀️
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 5452 تبریز خوب خداروشکر. آب هم داریم برق ها فقط دوساعت میره برنامه داریم کاراتو و جارو هم به اون ساعت نگه نمیداریم
fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 گرمه برق نیس هوووف بدبختی از این بالا تر هست ن جهنم از اینجا خنک تره ن برق هست ن اب هوام یا خاک یا گرمه شرجب عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 ماهم برق نداریم از شدت گرمای زیاد ،دو روز تعطیل کردن ،بعد برق هم قطع می کنن ،مسخره نیست !!!! مسئولین در خواب ایرانی در عذاب عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 تبریز خوب خداروشکر. آب هم داریم برق ها فقط دوساعت میره برنامه داریم کاراتو و جارو هم به اون ساعت نگه ... ما تا میرسیم محل کار یا برق نیس برقم باشه کولر نیس درس کار کنه میریم خونه میبینیم تواین شرجی جهنم تازه میخوای اب خنک بخوری عطش بره میبینی برق نیس عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 شوهرم تو هوای ۵۰درجه داره کار می کنه تو آفتاب سنگ بلند می کنه الهی من بمیرم براششششش اهوازین یا بندر وای ک ما اهوازیم پختیم عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
آزیتا۲۶ساله عضویت: 1400/04/26 تعداد پست: 5452 ما تا میرسیم محل کار یا برق نیس برقم باشه کولر نیس درس کار کنه میریم خونه میبینیم تواین شرجی جهنم تا ... پاشین بیایین تبریز مهمون ما بدون تعارف
دختربیعقل عضویت: 1403/03/04 تعداد پست: 6597 اهوازین یا بندر وای ک ما اهوازیم پختیم چی میگی دادا؟؟ اونور اهواز طرف ها سوسنگرد.هندیجان داره کار می کنه من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همهای..🫂🫀
fesgeli_76 مدیر استارتر عضویت: 1402/08/18 تعداد پست: 6734 چی میگی دادا؟؟ اونور اهواز طرف ها سوسنگرد.هندیجان داره کار می کنه خو دیگه ننه کباب شده خداحفظش کنه برات عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹