2777
2789
عنوان

هوا ناجوانمردانه گرمه

131 بازدید | 15 پست

خیلی گرمه ن برق هست ن اب 

ابم‌ک میاد ۱ ساعت اولش خو ماشالله باشیر کاکائو رقابت داره از بس ک گل کثیف

بعد بیای سرکار ازاین طرف بگی برق هست ولی صابکارت کولر درس درمونی نزاشته تو مغازه انگار داره فوت میکنه 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گرمه برق نیس هوووف

بدبختی از این بالا تر هست ن جهنم از اینجا خنک تره  ن برق هست ن اب هوام یا خاک یا گرمه شرجب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
ماهم برق نداریم از شدت گرمای زیاد ،دو روز تعطیل کردن ،بعد برق هم قطع می کنن ،مسخره نیست !!!!

مسئولین در خواب ایرانی در عذاب

تبریز خوب خداروشکر. آب هم داریم برق ها فقط دوساعت میره برنامه داریم کاراتو و جارو هم به اون ساعت نگه ...

ما تا میرسیم محل کار یا برق نیس برقم باشه کولر نیس درس کار کنه 

میریم خونه میبینیم تواین شرجی جهنم تازه میخوای اب خنک بخوری عطش بره میبینی برق نیس

شوهرم تو هوای ۵۰درجه داره ‌کار می کنه تو آفتاب سنگ بلند می کنه الهی من بمیرم براششششش

اهوازین یا بندر وای ک ما اهوازیم پختیم

چی میگی دادا؟؟ اونور اهواز طرف ها سوسنگرد.هندیجان داره کار می کنه

خو دیگه ننه کباب شده خداحفظش کنه برات