2777
2789
عنوان

● داشتین کساییکه ارث و ميراث رو بالا کشیده باشن ●

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 49 پست

آره فامیل مادری ام یه زمین به مساحت زیاد به خواهرها ارثیه رسیده بود بعد دایی من همه رو گرفت فروخت یعنی سهم مادر من رو فروخت با اینکه میدونست مادرم به پولش نیاز داره بعد جعل امضاء کرد یعنی اومد به مادرم گفت این ظرفهای مسی و قدیمی سهم تو اِ  بعد مادرم گفت این ظروف خیلی کمه نمیخوام پیش کش خودت  امضاء گرفت از مادرم واسه این ظرفها/ بعد از این امضاء سوءاستفاده کرد واسه فروش زمین بعد تمام زمین رو فروخت گفت مادرت رضایت داده در حالیکه دروغ محض میگه  الان داره کیف میکنه یه آب هم روش خورد /فامیل پدری هم میخوان کلاهبرداری کنن ولی الان من بزرگ شدم دیگه نمیزارم چون زود متوجه میشم به خونواده اطلاع رسانی میکنم اون موقع سر مادرم کلاه گذاشتن من کوچیک بودم 

من میخام اینکارو کنم

باید قبلش دقت کنی ببینی برنامه ریزی موفقیت مالی تو مغزت داری یا نه وگرنه پولا رو از دست میدی

غیر از این اگه باورای مذهبی( مثلا در مورد راه کج رفتن و بار کج به منزل نمیرسه و ... )داری احتمالا بازم پولا رو از دست میدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی میگفتن هیچی ندیم بهت😑تک دختری؟

بله تک دخترم 

خانواده ی خودم نه ولی اطرافیان میگفتن جهیزیه برده و وضع شوهرش خوبه ، چرا باید ارث بخواد 

و به هرحال این حرفا روی خانوادم هم تاثیر داشت

خاطرات کهنه را آخر شبی خواهم نوشت /دخترم باید بداند مادرش دیوانه بود...
منم بابام فوت کرده ولی ارثمون رو نمیدن که مستاجرم بادوتابچه

مثل من برادربزرگم بااینکه بیشتراموال بابام گیرش اومدولی حاضرنمیشه بقیش هم بین مادخترهاتقسیم کنن نزدیک دوسال هست که بابام فوت شده منم مستاجرم

مثل من برادربزرگم بااینکه بیشتراموال بابام گیرش اومدولی حاضرنمیشه بقیش هم بین مادخترهاتقسیم کنن نزدی ...

اینجور آدما به حق خودشون قانع نیستن گرفتار حرص و ولع شدن ول بکن پول یا مفت نیستن 🌧

نفرینش نمیکنم خدا هرچی خودش صلاح میدونه سرش بیاره

مطمئن باش خدا جای حق نشسته همون اندازه که بخاطر ندادن ارثیه آدم گرفتار بی پولی بشه یا مانع پیشرفت آدم بشن خدا خودش همون اندازه عذابشون میده من به خداوند ایمان دارم دیر بشه دروغ نمیشه🎄🍃