2777
2789
عنوان

من و زحمت از بین رفته

143 بازدید | 18 پست

دوستان من با همسرم از سال ۹۷ همکار و شریک بودیم با هم خوب کار میکردیم و بسیار پیشرفت داشتیم 

تا اینکه امسال فرزند دوم بدنیا اومد و من از کارمون دور شدم ( لازم به ذکره شغل من دکوراسیون داخلی بود و دفتر کار هم طبقه اول جایی که سکونت داریم است) 

در این بین پدر همسرم از این موقعیت استفاده کرد و اومد یه مغازه اجاره کرد یه جوری خودش شریک همسرم کرد تا اینجا من درگیر نوزاد داری بودم و مخالفت من میشد حسادت 

اما دیگه حساب کتاب خونه هم پدرش دست گرفت تا جایی که همسرم پول خودش باید با توضیح که میخاد چیکار کنه ازشون میگرفت 

الان از دیروز من میخام به کار برگردم مشتری هام خودم بگیرم و پسرمون الان نه ماهش شده کوچیکه اما نوزاد نیست 

اما اعتماد بنفس ندارم همش فکر میکنم نمیتونم 

مردم بیان من با نوزاد تو دفتر باشم چی 

کسی هم ندارم بچه رو نگه داره دخترم سیزده سالشه اما میترسم بهش بسپارم 

واقعا مستاصل هستم 

این قضیه پول هم همچنان برقراره و همسرم هم نمیدونم چرا انقدر شفته شده یعنی بهش میگم چرا حساب کتاب مغازه دست نمیگیری میگه حالا چی میشه 

یعنی حداقل ده سال زحمت من خراب شد بخاطر بچم که دنیای منه 

من هیچ کمکی ندارم حتی همسرم هم کمکی نمیکنه ولی حیفم میاد از کار و زحمتم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شروع کن تا بیاد گار پیدا بشه خدا بزرگه بچه ار آب و گل در میاد دخترت هم بزرگه گاهی اوقات در حد یکی دو ساعت بهش بسپار بچه رو 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

به نظرتون زشت نیست مشتری بیاد با بچم برم برای انجام کارهاش البته کار من جذب مشتری هست و قرارداد و انجام کار با همسرمه یعنی در حد دفتر برم که طبقه پایین خونه اس

خو بچتم کنارت ببر کی به بچه کار داره همه کارشونو ازت میخوان به درستی تحویلشون بده،

مطمنی ؟ هی فکر میکنم مردم بهم اعتماد نمیکنند البته دو روز شروع کردم آگهی های سایت آوردم بالا

نه والا. شایدم بگن چه زن زرنگی بچشم باخودش میاره خودساخته است

پارسال تا شب زایمانم کار کردم رو تخت زایمان به هوش اومدم کار کردم خیلی زیرزیرکانه زندگی ام به فنا رفته