2777
2789
عنوان

چه جوری بعضی ها از خدا نمیترسن

159 بازدید | 20 پست

من برادرشوهرم وضع مالیش بدم نیست یه خونه رهن کرده الان با پول رهن وطلاهای زنش میخواد خونه بخره مادرشوهرم گفت ۵۰۰ تومن پول کم دارن بهش میدم قرار دوساله پسم بده همه راضی باشین کسی چیزی نگفت یهویی خواهرشوهرم گفت خاک تو سرت مثل شوهر من با عرضه باش دوتا خونه دوتا مغازه داریم خدا اینقدریهمون داده ‌که به پول پیرزن محتاج نباشیم جاریم گفت این چه طرز حرف زدن سرش داد زد اخه کسی با گدایی خونه میخره بشین تو هم‌ون لونه موش اجاره ای زندگی کن جاریم گریش گرفت رفت ولی حال منم خیلی خرابه خاک توسر خواهرشوهرم دلیل رفتارشم نفهمیدم 

میشه باورکن خیلی زود

وااای...چقد خواهر شوهرت بیشعوره.ریدم تو اون خونه هاش و پولش.هر چقدم پول داشته باشه به دردنمیخوره چون گاوه

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

دل برای احدی علی خصوص خاندان شوهر علی الخصوص جاری نسوزن !

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وااای...چقد خواهر شوهرت بیشعوره.ریدم تو اون خونه هاش و پولش.هر چقدم پول داشته باشه به دردنمیخوره چون ...

اره دقیقا نمیفهمه اگه خدا بخواد همه اموالش نیست میشه

میشه باورکن خیلی زود

اره دقیقا نمیفهمه اگه خدا بخواد همه اموالش نیست میشه

بخدا جای جاریت بودم چنان جمع و جورش میکردم.میگفتم چه فایده شعور و ادب نداری؟مال تو هیچ ارزشی نداره 

خواهی نشوی رسوا،همرنگ حقیقت شو👍لطفا لطفا آقایون درخواست دوستی ندین به هیچ وجه قبول نمیکنم😤

من کاری ندارم ولی رفتار خواهرشوهرم خیلی رو مخم رفت اگه مخالفی بگو توهین چیه دیگه

نه مخالف نیستم از ادمهای بی چاک و دهنم نفرت دارم دیکه سعی میکنم جایی که اون هست نرم رفتمم رسمی و سرد برخورد میکنم باهاش

دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚

دقیقا منم رفت وامدمو کم میکنم

عزیزم چندساله ازدواج کردی؟