من برادرشوهرم وضع مالیش بدم نیست یه خونه رهن کرده الان با پول رهن وطلاهای زنش میخواد خونه بخره مادرشوهرم گفت ۵۰۰ تومن پول کم دارن بهش میدم قرار دوساله پسم بده همه راضی باشین کسی چیزی نگفت یهویی خواهرشوهرم گفت خاک تو سرت مثل شوهر من با عرضه باش دوتا خونه دوتا مغازه داریم خدا اینقدریهمون داده که به پول پیرزن محتاج نباشیم جاریم گفت این چه طرز حرف زدن سرش داد زد اخه کسی با گدایی خونه میخره بشین تو همون لونه موش اجاره ای زندگی کن جاریم گریش گرفت رفت ولی حال منم خیلی خرابه خاک توسر خواهرشوهرم دلیل رفتارشم نفهمیدم
دل برای احدی علی خصوص خاندان شوهر علی الخصوص جاری نسوزن !
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚
من کاری ندارم ولی رفتار خواهرشوهرم خیلی رو مخم رفت اگه مخالفی بگو توهین چیه دیگه
نه مخالف نیستم از ادمهای بی چاک و دهنم نفرت دارم دیکه سعی میکنم جایی که اون هست نرم رفتمم رسمی و سرد برخورد میکنم باهاش
دوستای قشنگم این کاربریم رو برای همیشه میبندم امیدوارم روزهای شادی پیش روتون باشه پر از خنده و موفقیت و شادی 😍 هرمشکلی داشتید اول با توکل به خدا دوم با تلاش و سوم با دعا حلش کنید 💚