2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پیش چه دکتری میخوای بری متخصص کودک؟ آخه منم احساس میکنم کف پای پسرم یه مقدار صافه

متخصص اورتوپد کودک باید باشه.من دوساله پسرم تحت نظره.اما میخام دکترشو عوض کنم.یه دکتر خیلی خوب میخام.پای پسرتو خیس کن روی یه سطح صاف بزار اگه قوس کف پاش کم باشه معلوم میشه

عزیزم سرچ کردم اگه میلاد آقابزرگی باشه فلوشیپ فوق تخصص جراحی تومورهای اسکلتی عضلانی داره.

پسر داداشم صافی کف پا داره  پیشش رفته  طب ۴ماه خیلی بهتر شده  بستگی ب سن و شدت کف پا داره  گاهی نیاز به جراحی  داره

تو نمیدانی چقدر قوی هستی تا زمانی ک قوی بودن تنها چاره تو باشد

سعید توکلی ارتوپد کودکان چندتا دکتر اطفال میگفتن بچت در رفتگی داره چندتا میگفتن نداره این با معاینه گفت نداره تو عکس همون حرفش شد کف پای بچمو باز ی سری دکترا گفتن صافه این دید گفت نداره رو صفحه شیشه ای ام گذاشت نداشت 

سعید توکلی ارتوپد کودکان چندتا دکتر اطفال میگفتن بچت در رفتگی داره چندتا میگفتن نداره این با معاینه ...

تعریفشو شنیده بودم.زنگ زدم بهم وقت ندادن.منشیش گفت آذر و قطع کرد.حتی همون آذرم نداد!

اگه راهی هست که بتونم نوبت بگیرم لطفا بهم بگین

تعریفشو شنیده بودم.زنگ زدم بهم وقت ندادن.منشیش گفت آذر و قطع کرد.حتی همون آذرم نداد!اگه راهی هست که ...

راهی جز تلفن نیست مخصوصا که شما اینجا نیستید خب ی بار دیگه زنگ بزنید شاید اون موقع عجله داشته گوش نکرده ولی مطب اقدسیه فکر کنم راحت تر از مطب عباس اباد وقت بده منکه سر لگن بچم گفتم شش ماه رد بشه دورازجون درمانی نیاز باشه نوبت شما براش دیر میشه قانع شد هفته دیگه اش بین مریض وقت داد

راهی جز تلفن نیست مخصوصا که شما اینجا نیستید خب ی بار دیگه زنگ بزنید شاید اون موقع عجله داشته گوش نک ...

بله مطب عباس آباد رو تماس گرفتم.دوباره هم زنگ زدم گفتم تلفن قطع شد.گفت نه قطع نشد خودم قطع کردم و نوبت جدید نمیدم!بین مریض و آخر وقتم گفتم نداد.

حالا اقدسیه رو شنبه زنگ میزنم.ببینم راضی میشن نوبتم بدن

بله مطب عباس آباد رو تماس گرفتم.دوباره هم زنگ زدم گفتم تلفن قطع شد.گفت نه قطع نشد خودم قطع کردم و نو ...

نمیدونم منشیش جدی هست ولی تاحالا این برخوردو ندیدم اخه منم پارسال وقت خواستم نداد گفت سال دیگه کمی اصرار و فلان نداد گفتم باشه سال دیگه وقت بده  گفت ۱۶ فروردین به بعد زنگ بزن وقت بدیم منظورم اونجوری نبود نشنیده جواب نداده قطع کنه بعد امسال دوماه پیش زدم همون غروبش وقت داشت شانس من نمیرسیدم تو ی ساعت افتاد دوهفته بعد

منشی اونجام همین خانومه صداتو عوض کن نشناسه ☺️ بی شوخی حتما زنگ بزنید اگر اونجام خواست دیر وقت بده وقتو بگیرید بعد بگید امکانش هست شمارمو بدم اگه کنسلی بود اطلاع بدید اینطوری شاید زودتر نوبتتون شد

بچتون چند سالشه ؟  

نمیدونم منشیش جدی هست ولی تاحالا این برخوردو ندیدم اخه منم پارسال وقت خواستم نداد گفت سال دیگه کمی ا ...

ممنون از راهنماییهات عزیزم.حتما دوباره زنگ میزنم.به اون یکی مطبم زنگ میزنم ببینم چی میشه.

بچه ام شش سالشه.دو ساله که پانسخه تحت نظره.اما کفش دومی که بهم دادن اذیتش میکنه و نمی پوشه.ضمن اینکه اسکیت میره و پاهاش باز درد داره.یه دکتر خوب میخام هم برا کفش و کفی.هم ببینم اصلا اسکیت میتونه بره یا نه؟