2777
2789

بچه ها مشکل یهویی برام پیش اومده خیلی مهمه حل بشه هر کدوم امشب نماز شب میخونین تا اسم و مشکلم بگم خودم پریودم نمیتونم 

منم دعاتون میکنم هر کسی امشب نماز شب دعام کنه براش آیت الکرسی میخونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دستم به دامنتون منم دعا کنید ،محتاج دعا تک تکتونم 

هرکی خوند منو دعا کنه 

فاطمه ام بگین براتون حمد میخونم 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

نماز شب نمیخونم اما فردا عازم عراقماونجا برم یادت میکنمالبته اگه لایق باشم🥲

التماس دعا خواهر 💔

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد.....ایرانم🖤

حلقه شوهرم پیش من بود اصلا غیب شده نه دستم کردم نه جایی بردم سر جاش نیس چند روزه هم میگه دستت کن قبلا سابقه اینجوری غیب شدن طلا داشتم این بار بگم دیگه باور نمیکنه میگه بردی فروختی پولش بده 

خواهش میکنم دعام کنین امشب پیدا بشه هر چه زودتر 

ماهیچه های قلبی از شدت ناراحتی گرفته

نماز شب نمیخونم اما فردا عازم عراقماونجا برم یادت میکنمالبته اگه لایق باشم🥲

تو رو امام حسین دعا کن حلقه شوهرم پیش من بود غیب شده جایی نبردم تو خونه غیب شده قبلا یه بار دیگه طلا اینجوری غیب شد پیدام نشد این بار بگم باور نمیکنه میگه میبری میفروشی پولشو بده چند روزه میگه حلقه ام کجاس جوابی ندادم قلبم داره میگیره از شدت ناراحتی یا امام حسین پیدا بشه

من میخونم توام برام دعا کن کارم درست شه ذهنم درست شه امسال دیگه قبول شم خسته شدم از زخم زبون مردم ۲۰ ...

میشه منم سر نماز دعا کنی کنکوری ام میفهممت دعا میکنی برام معدل کنکور و نهایی هم خوب بشه بتونم انتخاب رشته کنم یه دنیا ممنونتم