2777
2789
عنوان

بچه ها کی امشب نماز شب میخونه گرفتارم

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 45 پست

عزیزم نماز یعنی حرف زدن و عشقبازی با خدا 

وضو بگیر و خودت بخون و حرفتو به خدای خودت بزن و گناهش هم گردن من باشه

۱ — در مورد خودم هر چی لازم بوده اینجا نوشتم البته معلوم نیست کدوم درست و کدوم غلطه ماهیت فضای مجازیه     ۲ — چرا ناراحت ؟  چرا عصباني ؟  درست بپرس جواب ميدم     ۳ —  مرزها و مهم ها  انسانیت و ادبه نه جنسیت و پول و سواد و دین و قد و پوست و قومیت و زبان و .....      ۴ —  اگر پاسخ عزیزان رو ندادم یعنی تعلیق شدم  ، تمام .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله حاجت روا شیلطفا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کن ...

باسه عزیز دلم الاهی امین انشاالله حضور خداذو تو زندگیت حس کنی و به هرچی میخای برسی دعاتون میکنم

.

انشالله حاجت روا شیلطفا به اسم کاربریم دعا کن انشالله همین روزا جراحی دو فک و چانه و لبخند لثه ای کن ...

قربونت 

چشم عزیزم ب یادت هستم ان‌شاءالله ک همش حل بشه و خدا همه حاجت هاتو بده

ان‌شاءالله پیدا میشه عزیرم نگران نباشهمه جارو خوب بگردنقطه ب تقطه خونه رو بگرد

شرایطم خیلی بحرانیه خونه خواهرم امانت گذاشته بودم چند تیکه طلا حالا دقیق حلقه توش نیس عین چشمم از خواهرم مطمئنم برای خودم قبلا پیش اومده غیب بشع پیدا نشه ولی این بار دیگه شوهرم باور نمیکنه نمیتونم بهش بگم قضیه آبرو هست 

خودم باید بدمش نذر کردم پیدا شد بهم بگوالتماس دعا

خدا خیر دنیا و آخرت بهت بده یا امام حسین دعا کن پیش خدا این بار دیگه خوشحال بشم این بار جواب رد نمیخوام زندگیم غرق مشکله این پیدا نشه قوز بالای قوز میشه

نماز شب نمیخونم اما فردا عازم عراقماونجا برم یادت میکنمالبته اگه لایق باشم🥲

عزیزم درخواست دوستی میدم تو رو خدا قبول کن اسمم بگم ان شااله امام حسین به درگاه خدا برات معجزه کنه 

به خدا خواهرم خیلی خوبه یک ماه یک ماه تو این گرونی خونش میام تازه وضع مالی اشم خوب نیس خودش شوهرش احترامم میگیرن دندوناش خرابه ولی پول قرض خواستم داده اصلا روم نشده بهش بگم حلقه تو کیف کمه خدایا نذار بین من و خواهرم کدورت پیش بیاد آبرومو بخر این حلقه پیدا بشه اگه پولدار بودم اگه زیر دست شوهر نبودم یه کاریش میکردم الان قضیه فرق میکنه