2777
2789
عنوان

کسایی که سرکلاژ کردن بیاین لطفا

70 بازدید | 10 پست

دکترم گفت باید سرکلاژ کنم طول سرویکسم ۲۸ هست، الان استرس دارم!!! خطرناکه؟؟ پاره نمیشه!؟ 

میشه بگید انجام دادید چجوری بود؟ راضی بودید؟؟ دارم از ترس سکته میکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سرکلاژ همراه با استراحت مطلقه... ان شاالله که صحیح و سالم این ۹ ماهو تموم میکنی

میشه بیشتر توضیح بدید!؟ 

به من گفت چهار روز استراحت نسبی بعد زندگی عادی! 

پاره نمیشه و بسیار جراحی ساده و راحتیه خیالت راحت میشه و بارداري بدون استرسی می‌گذرونی

عزیزم از بعد عمل میگی؟ اینکه میتونستی جایی بری یا نه!؟ یا اینکه چیکارا باید کرد؟ 

میشه بیشتر توضیح بدید!؟ به من گفت چهار روز استراحت نسبی بعد زندگی عادی!

قبلنا که سرکلاژ میکردن، واسه جلوگیری از زایمان زودرس باید تا آخر بارداری استراحت مطلق میبودی،  نمیدونم چرا دکترشما اینجوری گفته،  بهرحال اون بیشتر به شرایط شما آگاهه و تجربه و سوادش از من بیشتره

نظرمو نمیپسندی, ریپلای نکن🚫🚫 مرسی.. اه

عزیزم از بعد عمل میگی؟ اینکه میتونستی جایی بری یا نه!؟ یا اینکه چیکارا باید کرد؟

من خونه ی مادرم بودم . چون قبلش سقط داشتم خیلی خانواده احتیاط میکردن و نمیذاشتن فعالیت کنم و تقریبا حدود دوماه حتی حمام هم مادرم کمکم میکرد ولی خسته شده بودم از یکجا موندن و بی تحرکی. ‌به زور شوهرمو مجبور کردم برگردونه خونه و دیگه کارای خونمو خودم انجام می دادم ولی چون آپارتمان بوديم و آسانسور نداشتیم از پله ها نمیتونستم بالا پایین کنم . 

ولی سرکلاژ هدفش اینه بارداری شبیه بارداری معمولي طی بشه نه اینکه باز هم استراحت مطلق بشی . فقط در حد احتیاط های معمول دوران بارداری معمولي  بايد رعایت کرد 

☕️🫖🥳😍💌🍁🍂