2777
2789
عنوان

شوهر بچه‌ ننه اعصاب خورد کن

146 بازدید | 4 پست

دیگه خسته شدم از دست شوهرم مسخره اعصابمو دیگ خورد کرده سر یه پستی که لایک کردم که یکی داره ریلکس میکنه بعد نوشته مدیتیشن مورد علاقم ........ننش 

این فهشو میده منم لایک کرده بودم میگه به کدوم یکی از دوس پسرات فکر میکنی که اینو لایک کردی ؟خدایی با عقل جور درمیاد؟ گفتم اگه لایکم کردم حرفی نیوده بعدشم تورو گفتم کم اعصابمو خورد نمیکنی اصلا چه ربطی داره به این حرفش از دیشبم حرف نزده الانم برا خودش رقت بیرون 

مسخره بچه‌ ننه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست و اشنا پیج تون رو دارن، لایک شما رو زیرپستا میبینن، پستایی که نشون دهنده رابطه بد شما و افراد نزدیک خانواده اس رو لایک نکنین، نه چون شوهرتون گیر میده، محض آبرو داری میگم 

فقط 11 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
و…همیشه بر آن بودم دلی را نشکنم                                          اما وقتی به خود می نگرم                                                  تکه تکه ام…