بچه هارمن ۲سال پیش ۹ تومن به دوستم پول قرض دادم که دیگه دوستیمون بهم خورده ( یه زمانی صمیمی بودیم ) من ۶ ماهرپسش پیام دادم که اگه میشه پولم رو قرض بده گفت به تو این چند روز برمیگردونم که خبری نشد( ارتباطی با هم نداریم) تو اینستا هم هایدم کرده از همون روزی که گفتم پولم رو پس بده 😂😂بعد ۶ ماه دیروز تو واتساپ پیام دادم که به پولم احتیاج دارم تا آخر هفته لطفا برگردون. پیام واتساپم دو تیک خورده یعنی نت داره از قصد وا نکرده امروز ۸ صبح هم اس ام اس دادم که تو واتساپ پیام دادم ندیدی مجبور شدم اینجا بگم که به پولم نیاز دارم تا آخر این هفته بهم برگردون . اس ام اسمم جواب نداده . نظرتون چیه بچه ها؟؟؟؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
خانواده ام خبر ندارن با یه پسره ازدواج کرده پسره خیلی بی ادب و نفهمه وگرنه خودش اینجوری نبود پول قرض بگیره چه برسه به اینکه پس نده. پسره خودش یادمه ۱۰ تومن از یکی گرفته بود پس نمیداد طرف براش مامور برده بود دم عید
طلبکارته ؟ خودش کسیو نداره برادری پدری مردی اطرافش نیست از اونا بگیره که از تو دختر میگیره ؟
والا دختر خواهر شوهرم هستش چرا خانواده که داره ولی میگه نمیخوام کسب بفهمه خب لامصب نمیخوای بفهمه باشه درست خب من بدبخت از کجا بیارم تا پارسال شاغل بودم برام مهم نبود خداوکیلی ولی امسال با بچه کوچیک و ی دختر مدرسه ای نمیکشم بهش قرض بدم چون برای بچه ام شاید همون ۳ تومن لازم باشه