2777
2789
عنوان

دیشب بستن تاپیکتون رو

141 بازدید | 21 پست

سلام دیشب تاپیکتون رو بستن من نشد بخونم😭داریدش؟

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

@ننه۰آشوب‍ عزیزدلم یه لحظه لطف کن بیا😭مال منو گرفته بودی دیشب ولی تاپیکت بستن پرید نتونستم بخونم

عاشق و شیدای اونم که عاشق و شیفته منه باهم وارد رابطه شدیم و برای منه (قانون جذب)🌸🎀خواستم ،باور کردم ،رسیدم بهش

@ننه۰آشوب‍ عزیزدلم یه لحظه لطف کن بیا😭مال منو گرفته بودی دیشب ولی تاپیکت بستن پرید نتونستم بخونم

اسمت چی بود؟من خیلیها رو کاغذ گرفتم هستن اسمت بگو نرم از اوا بگیرم سخته

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢

اسمت چی بود؟من خیلیها رو کاغذ گرفتم هستن اسمت بگو نرم از اوا بگیرم سخته

عزیزدلم چتمون هستش باهم همه مشخصاتم گفتم بگیه نگاه میندازی‌چتم‌با خودت رو

عزیزدلم چتمون هستش باهم همه مشخصاتم گفتم بگیه نگاه میندازی‌چتم‌با خودت رو

داخل خصوصی

تو درون‌گرا اما قدرتمند از بیرون ممکنه آرام یا مرموز به نظر بیای اما درونت آتشفشانی از احساس اراده و  قدرتمنده.احساسی عمیق اما پنهان احساساتتو خیلی عمیق تجربه می‌کنی ولی معمولاً نشون نمی‌دی. شاید خیلیا ندونن درونت چی می‌گذره. وفادار و جدی وقتی به کسی یا چیزی متعهد می‌شی، تا تهش می‌ری. اهل شوخی با تعحد نیستی.ادم شناس و باهوش شهودت قویه. معمولا نیازی نیست چیزی رو کسی بگهتو خودت حسش می‌کنی. براده‌ی قوی و تمرکز بالا

وفاداری در روابطقدرت درک بالا. عمیق بودن در احساس و تفکر حتی وقتی ساکتی حضورت حس می‌شه. حساسیت پنهان ممکنه از درون زخمی شی ولی نشون ندی. کنترل‌گر بودن  وقتی چیزی یا کسی رو بخوای ممکنه ناخودآگاه بخوای کنترلش کنی.کینه‌توزی گاه‌به‌گاه  سخت می‌بخشی مخصوصا گه عمیقا دلخور بشی.

. تردید بین احساس و عقل  گاهی نمی‌دونی به قلبت گوش بدی یا منطقت.

درونت یه فیلسوف کوچیک زندگی میکنه سوال‌های عمیق از زندگی داری که به زبان نمیاری.شاید به چیزهای عجیب روانشناسی ماورا، یا هنرهای عمیق علاقه‌مند باشی.اگر محیط بهت فرصت بده می‌تونی خیلی درمان‌گر یا الهام‌بخش باشی برای بقیه.

ت اروت ورق میزنه من تفسیرمیکنم اون حرف میزنه من ترجمه💫پاسخ خیلی از سوالا همین‌جا بین خط‌ها قایم شده.خواستی بدونی درخواست بده💢