2777
2789

شوهرم سفره ی دلشو پیش خاندانش باز کرده اینا هم نقطه ضعف منو فهمیدن اینقدر گفتن شوهرت اینکارو کرد و اون کارو کرد دروغاشو فهمیدم

ازون ورم توپ شوهرمو پر کردن

اونم تو فکرشه طلاق بگیره چند وقتیه خونمو تو شیشه کرده که نخاد مهریه بده من طلاق بگیرم

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پیش یه آدم معتبر براشون دعا بگیر تا دست از سر زندگیت بردارن

فقط به ائمه توسل میکنم خوب  میشه ولی تا ذکرو تموم میکنم موقتیه

انگار سرشون درد میکنه برای دخالت و اینکه شوهرمم بهشون اجازه میده

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

به خدا دعا تو زندگیه من خیلی معجزه کرد خیلییییی.

و فکر کنم گناه نباشه چون داری زندگیتو درس میکنی ولی دعای قرانی بگیر نه جادو جمبل من از به خانومی گرفتم وقتی دعارو باز کردم همش نوشته بود یاهیییییی یا هوووووو یا هااااا 

به خدا دعا تو زندگیه من خیلی معجزه کرد خیلییییی.و فکر کنم گناه نباشه چون داری زندگیتو درس میکنی ولی ...

دقیقا

دعا با طلسم فرق داره 

اونایی که وارد هستن تو این کار ذکر و سوره مخصوص رو به آدم میگن و خیلی تاثیر داره