2777
2789

تا حالا واقعا خواستگارام زیاد بوده 

ولی هیچ کدوم نشدن خیلی جالبه 

۲/۳ مورد داشتم که میگفتن مهریه یک سکه 

یا یکی کچل بود 

یا یکی خانوادش خیلی پرجمعیت بود به ما نمی‌خورد 

چند گزینه عالی هم داشتم تا وسطای کار رفتیم ولی نشد 

کنار کشیدن 

خلاصه خیلی ناراحتم 

احساس میکنم ازدواج قسمت من نیست 

واقعا احساس میکنم قرارع تا آخر عمر مجرد بمونم 

کسی مثل من بوده فکر کنه هیچ وقت ازدواج نمیکنه ولی ازدواح کنه ؟؟؟

چله هم زیاد میگرم فقط خواستگار زیاد می‌کنه هیچ تاثیر دیگه ای نداره

خدایا مرسی ♥️

تا خدا نخوادو قسمتت نباشه نمیشه☹️من دیگه زده شدم دیگخ دوس ندارم ازدواجو

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم مثل شما چندین بار بهم خورده

خیلی نا امیدم 

خیلی حسرت میکشم وقتی دوتا زوج میبینم 

یا صدای عروسی می‌نوشم گریم میگیره 

تو اینستا هم کلیپ عروسی میبنم گریه میکنم چل شدم 

ولی خدا ندید 

خدایا مرسی ♥️
خدا نمی‌بینه دارم عذاب میکشم

سنت کمه هنوز گلم میدونم کاملا درکت میکنم ولی چه میشه کرد من حس میکنم کلا میلم داره بزای ازدواج ازبین میره هرچیزی به وقتش قشنگه بگذره جالب نیس ولی چی بگم قسمته دیگخ

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
سنت کمه هنوز گلم میدونم کاملا درکت میکنم ولی چه میشه کرد من حس میکنم کلا میلم داره بزای ازدواج ازبین ...

ابجی این حرفت واقعا درست بود هر چیزی وقت خودش رو داره من داداشم هی گفت زن نمیخوام نمیخوام العان 35 سالشه مجرد بیکار هیشکی بش زن نمیده 

من واقعا زمانی که 23 یا 24 سالم بود به شدت کمبود شوهر داشتم 🤣 و افسرده شده بودم خواستگار داشتما با هیچ کدوم حال نکردم یکی چاق بود یکی بیکار یکی بچه ننه و.... تا اینکه تو بیمارستان با یه پسری اشنا شدم العان پدر بچه هامه این داستان مال 20 سال پیشه العان 44 سالمه 

ابجی این حرفت واقعا درست بود هر چیزی وقت خودش رو داره من داداشم هی گفت زن نمیخوام نمیخوام العان 35 س ...

دقیقا اره من دیگه الان هیچ میلی ندارم 

من واقعا زمانی که 23 یا 24 سالم بود به شدت کمبود شوهر داشتم 🤣 و افسرده شده بودم خواستگار داشتما با ...

اخی چه باحال ازین عشقای یهویی خیلی دوس دارم منکه لونقدر نذر نیاز چله اما نشد😂الان دیگه حوصله ندارم دارم خودمو براتنهایی همیشگی اماده میکنم

من واقعا زمانی که 23 یا 24 سالم بود به شدت کمبود شوهر داشتم 🤣 و افسرده شده بودم خواستگار داشتما با ...

خوشبخت باشید 

برای منم دعا کن واقعا منم کمبود شوهر دارم 

خدایا مرسی ♥️