2777
2789
عنوان

میخوام خونه مو جدا کنم

171 بازدید | 17 پست

میخوام خودم جدا خونه بگیرم از خانوادم بگید چطور میشه میدونم خیلی سخته ولی خب شرایط زندگیمم با اونا خیلی سخته 

چه راه هایی رو در پیش دارم به نظرتون؟ نظرتون رو بگید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا اون ها که نیاز های اولیه اس مجبورم اوکیه شون کنم یکمی پس انداز دارم یا اگه بذارن از همین جا ببر ...

خب تمومه یه جای امن خونه بگیر این روزا خیلی ها مجردی خونه میگیرن

Maryam::❤️

رهن یه خونه نقلی و یه مقدار وسایل ضروری.. البته قبلش راجب جایی ک میگیری حتما تحقیق کن ک همسایه ها خوب باشند چون سختی های خودش رو بالاطبع داره و یه وقت آدم بیشعور نباسه ک مایه سلب آرامشت بشه.. موفق باشی

رهن یه خونه نقلی و یه مقدار وسایل ضروری.. البته قبلش راجب جایی ک میگیری حتما تحقیق کن ک همسایه ها خو ...

میترسم خوده بابام مشکل ساز بشه برام 

آخه بیشتر دعوا هام با اونه 

ازدواج هم که اوکی نشد 

رهن یه خونه نقلی و یه مقدار وسایل ضروری.. البته قبلش راجب جایی ک میگیری حتما تحقیق کن ک همسایه ها خو ...

کل حقوقی که میگیرم میره واسه کرایه خونه 

خورد و خوراکم می مونه اونو چیکار کنم 

کار میکنم ولی کرایه خونه ها هم بالاست خرج ها هم بالاست سنمم زیاد نیست میترسم کلی حرف دیگه پیش بیاد

بنطرم نمبشه بیخیالش شو

اگه درامدت بالای ۲۰ تومنه فک کن بهش 

سخته خیلی روحت خسته میشه

بنطرم نمبشه بیخیالش شواگه درامدت بالای ۲۰ تومنه فک کن بهش سخته خیلی روحت خسته میشه

نه نیست یه چند ماه رفتم خوابگاه زندگی کردم واقعا داغون شدم 

همه کارای زندگی افتاده بود رو دوشم البته که الانم هست 

ولی تنهایی خیلی بده 

کل حقوقی که میگیرم میره واسه کرایه خونه خورد و خوراکم می مونه اونو چیکار کنم

در حد حقوقت خونه بگیر.. چاره ای نداری جز قناعت کردن تا ایشالا برات راه جدیدی بزودی باز بشه.. ازدواج یکی از راه های مناسبه ولی باید با ادم مناسب و سر وقت باشه.. واقعا میترسم یه راهنمایی کنم خدایی نکرده بعدا ب ضررت تموم بشه.. ولی تاپیک هات رو خوندم و بنظر باید ب هر نحوی جدابشی تا صدمه بیشتر نبینی

در حد حقوقت خونه بگیر.. چاره ای نداری جز قناعت کردن تا ایشالا برات راه جدیدی بزودی باز بشه.. ازدواج ...

آره متاسفانه 

هم اون مشکل تاپیکم هم که کلا آدم ردی ایی هست ترس جونمم دارم 

میترسم جدا شم بیشتر لج کنه آدم نیست که بابام 

در حد حقوقت خونه بگیر.. چاره ای نداری جز قناعت کردن تا ایشالا برات راه جدیدی بزودی باز بشه.. ازدواج ...

ازدواج هم که نه حالم از مردا بهم میخوره فعلا آنقدر ذهنم مشغوله به ازدواج نمیتونم فکر کنم