2777
2789

در مورد جنسیت بچم دوتا دختر دارم اینو نا خواسته باردارم میشه وضو بگیرید واسم باز کنید دعاتون میکنم

کسایی که اعتقاد ندارن نیان لطفاً 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو ایشالله سالم باشه چرا انقدر مهمه واست .من بچه اولم پسره دومی رو باردارم دومی هم پسر شد بازم میگم ...

از هر دو میخاد دیگ طبیعی مطمنن اولش براش سلامتی مهمه بعد جنسیت 

اسی انشاالله هرچی میخای خدا بهت بده ب خوابا وواین چیزام اعتقاد نداشته باش توکل کن بخدا ازش بخاه

فقط باید اعتقاد داشته باشی

شما خودت وضو بگیر با نیته خالص و از صمیم قلبت نیت کن واز خدا بخواه با آیاتش یه چیزی بهت نشون بده و  قرآن و باز کن .

من بچه دومم و الان هشت ماهه باردارم همش اوایل خوابه دختر میدیدم ولی در نهایت بچم پسره .حتی موقع سونو باورم نمیشد ولی دکتر گفت نه خانم ۱۰۰درصدی پسره .به خواب اعتمادی نیست . 

بعدشم هرچی خدا میده شکر کن . من خودم تو خانواده ای بزرگ شدم که هممون دختریم خیلیم خوبه . خداروهم شکر میکنه مادرم .میگه شماها عصای دسته من شدین اگه شماهارو نداشتم دق میکردم.

هرچی خدا بهت داد بگو شکرت خدا

شما خودت وضو بگیر با نیته خالص و از صمیم قلبت نیت کن واز خدا بخواه با آیاتش یه چیزی بهت نشون بده و ...

نمی‌دونم چرا خودم باز میکنم میگم نه امکان نداره 

خوب از من سومیه دیگه ام نمیتونم بچه بیارم چون سزارینم 

نمی‌دونم چرا خودم باز میکنم میگم نه امکان نداره خوب از من سومیه دیگه ام نمیتونم بچه بیارم چون سزارین ...

خدا بزرگه عزیزه دلم ایشالله که هرچی دوست داری بهت بده .پسر باشه و سالم باشه که مزه هردوشون رو بچشی. ولی از الان تا وقتی بری سونو اینهمه به خودت استرس نده .

من یادمه با شوهرم اصلا فکرشم نمی‌کردیم پسر باشه از بسکه حالاتم با بچه اولم فرق داشت،بدونه شک می‌گفتیم دختر شده با خوشحالی رفتیم تو وقتی سونو رو انجام داد و گفت قطعی پسره بلند بلند میخندیدم و می‌گفتیم خدایا دمتم گرم خودت اینجوری خواستی ییگه ما کی باشیم .آخه منم ناخواسته باردار شدم

نمی‌دونم چرا خودم باز میکنم میگم نه امکان نداره خوب از من سومیه دیگه ام نمیتونم بچه بیارم چون سزارین ...

خدا بزرگه عزیزه دلم ایشالله که هرچی دوست داری بهت بده .پسر باشه و سالم باشه که مزه هردوشون رو بچشی. ولی از الان تا وقتی بری سونو اینهمه به خودت استرس نده .

من یادمه با شوهرم اصلا فکرشم نمی‌کردیم پسر باشه از بسکه حالاتم با بچه اولم فرق داشت،بدونه شک می‌گفتیم دختر شده با خوشحالی رفتیم تو وقتی سونو رو انجام داد و گفت قطعی پسره بلند بلند میخندیدم و می‌گفتیم خدایا دمتم گرم خودت اینجوری خواستی ییگه ما کی باشیم .آخه منم ناخواسته باردار شدم

خدا بزرگه عزیزه دلم ایشالله که هرچی دوست داری بهت بده .پسر باشه و سالم باشه که مزه هردوشون رو بچشی. ...

منم حسم میگه صد در صد دختره آب خوابام حس ششمایی که گفتن بچت دختره علایمم ولی از من دختره اینو می‌دونم 

انشاالله عزیزم ♥️