2777
2789

هم بازی پیدا شد برا اولی اتوماتیک خوب و بهتر شد اخلاقش ، روزی خانواده زیادتر شد ، شوشو بیشتر کمک کرد چون شرطش این بود دختر بیار کمکت میکنم ، خودم یه دوست برا خودم زاییدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هم بازی پیدا شد برا اولی اتوماتیک خوب و بهتر شد اخلاقش ، روزی خانواده زیادتر شد ، شوشو بیشتر کمک کرد ...

کاری کردی دومی دختر شد؟ 

منم خیلی دوست دارم یه دختر داشته باشم

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

دوتا پسر اختلاف ۵سال

حق داری پس پسر داشتن یدونشم پیرت میکنه ای جانم ب پسر گلم عشقن ولییییییییییی

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

پسرا خیلی شیطونن

خیلی خیلی.

ما خونمون طبقه ی اوله.گفتیم راحتیم پایینیا نمیان سرمون از سر وصدای اینا

حالا انقد شلوغن ک بالایی هامون یسره میان میگن دیوونه شدیم از دست شما😂

عملا جاشون تو جنگل مناسبه فقط

اره خودمم پسر دوس دارم کلا.ولی خیلی اذیت میکنن

ارههههههههه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

کاری کردی دومی دختر شد؟ منم خیلی دوست دارم یه دختر داشته باشم

اره هم برای اولی هم برای دونی خودم خوستم جنسیتشون رو همون هم شد ، یه کتاب دلشتم ریحانه های بهشتی طبق اون رفتار جنسی داشتم برا بارداری

با اومدن خواهرم ریده شد به نظم زندگی ۱۲ساله ای که داشتیم با تشکر

😂😂

{در نهایت همه تنهاییم...}   لطفا افراد زیر۲۰سال در تاپیک‌هام که به تجربه نیاز دارن شرکت نکنن و منو هیچ جا ریپلای نکنن ممنونم.

اره هم برای اولی هم برای دونی خودم خوستم جنسیتشون رو همون هم شد ، یه کتاب دلشتم ریحانه های بهشتی طبق ...

یه کم توضیح میدی چیکار کردی 

فقط روز تخمک گذاری نباشه شرطه؟ 

یا رژیم غذایی و سردیجات هم باید باشه؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷