2777
2789
عنوان

سرمایه گذاری

55 بازدید | 9 پست

یه سیصد دارم نمیدونم طلا بگیرم یا یا بزارم بانک سودش بگیرم طلای دسته دوم ک فاکتور نداره فروشش سخته احساس میکنم پولمو بزارم بانکم ارزشش میاد پایین از طلای اب شده هم اطلاعات زیادی ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بانک ک بی ارزش میشه اگ حداقل تایه سال لازم نداری طلا بخر حتی اگ طلا زینتی بخری بازم سوده ..بعد خود طلافروشا طلای دست دوم دارن ک فاکتور میدن اجرت کمتری نسبت به نو میگیرن ولی همه فاکتور دارن من اگ هرمبلغی دستم بیاد فوری طلاش میکنم

بانک ک بی ارزش میشه اگ حداقل تایه سال لازم نداری طلا بخر حتی اگ طلا زینتی بخری بازم سوده ..بعد خود ط ...

دسته دوم یا اب شده بگیرم اکثرا بهم میگن اب شده بگیر بنظرت کدوم برای سرمایه گذاری بهتره

یجا رفتم بهم فاکتور ندادن گفتن دسته دوم غیر قانونیه فروشش برا همین فاکتور نداره ولی گف برا فروشش بیا ...

ما همین دو روز پیش ۹۶ میلیون خواهرم خرید بهش فاکتور دادن برو جاهای دیگ بخر عزیزم 

OA3GMI   بچه ها با نصب بلو از مایکت یا بازار و ثبت نام کد منو بزنید OA3GMI بعد به هردومون صد میده بعد شما هم کد به دست میارید با کد خودتون هم برا بقیه و خانواده بلو نصب کنید باز بهتون صد میده برا هرکدوم