2777
2789

سوالم اینه که با کسی که چهره و قد وتیپ کانلا معمولی داره بعد چه مدت کنار اومدین و علاقه پیدا کردین بهش؟

اگه بعد از دیت اول هیچ حسی شکل نگرفته باشه باید چیکارکرد؟صبر کنیم حس بوجود بیاد با چندبار بیرون رفتن؟

اما درمورد بقیه مواردمثل وضعیت شغلی واقتصادی وخانواده تقریبا وضعیت اوکی باشه؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من اکثرا چندماه طول میکشه از یه نفر خوشم بیاد پس تو نگاه اول و شناخت اول تصمیم نمیگیرم تو چطوری ای،؟زود از یه نفر خوشت میاد؟

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه با یکبار اگه پیش بیاد ایراد دارهباید اول طرف رو شناخت چند جلسه صحبت کرد

دارم همینکارو میکنم ولی همش فکرم مشغول ظاهر وتیپ هست

همش هم میگم احمق نشییی ظاهری تصمیم بگیری واینا

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

من اکثرا چندماه طول میکشه از یه نفر خوشم بیاد پس تو نگاه اول و شناخت اول تصمیم نمیگیرم تو چطوری ای،؟ ...

والا آشناییم بااین آقا اتفاقی بود

ولی فکرمیکردم توی بار اول اگه حس خوبی بگیری ازش تصمیم میگیری بعد هم باهاش ادامه بدی یانه.الان واقعا خنثی هستم

هیچ حسی ندارم

دارم همینکارو میکنم ولی همش فکرم مشغول ظاهر وتیپ هستهمش هم میگم احمق نشییی ظاهری تصمیم بگیری واینا

ظاهر  نمیگم اصلا مهم نیست اما زیاد از حد درگیر ظاهر نباش

به دل بشینه کافیه  

قرار نیست همه چی ایدآل باشه

ظاهر نمیگم اصلا مهم نیست اما زیاد از حد درگیر ظاهر نباشبه دل بشینه کافیه قرار نیست همه چی ایدآل با ...

ممنونم ایشالا ک اینجوری باشه

نمیدونم به دل نشستن چطوریه

ولی وفتی کنارشم نه حس بدمیگیرم نه خوب

ظاهر و‌تیپ طرف مقابل مادامی که کنارش راه بری خجالت نکسی و‌روت بشه در اینده به دیگران به عنوان همسر معرفیش کنی موردی ندارع 

به مرور بعد گذشت دوسه ماه ارتباط و علاقه پیدا کردن بهش بابت رفتارهای مثبتش به دلت میشینه

❌❌ لطفا لایک نکنید ❌❌

اگه به دلت نشسته و یه علاقه اولیه و ظاهری پیدا کردی بهش خب ادامه بده باهاش ولی نه بخاطر ظاهرش . حالا که از لحاظ ظاهری اوکیه ادامه بده ببینم از لحاظ شخصیت و رفتار و اخلاق و ایناهم اوکیه؟ بشناسش ببین اخلاقشم به دلت میشینه یا نه‌.ایشالا که ادم خوبی باشه و خوشبخت بشی❤️❤️

اگه داری منطقی ازدواج میکنی حداقل دیدارها و آشنایی رو طولانی‌تر کن تا حداقل علاقه ای ایجاد نشده ازدو ...

ممنون دوست عزیزم

پس بعنوان یه گزینه نگهش میدارم ببینم چی میشه

از کجا بفهمم علاقه شکل گرفته؟

من از یه آدمی خوشم میومد ک ظاهرخوبی داشت اما باطن خوبی نه

ومدام یاد اون شخص میفتم

نمیدونم چطوری لون آدم رو از ذهنم پاکش کنم....