2777
2789
عنوان

اونایی که عاشق نشدن ومنطقی ازدواج کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 27 پست
من کاملا عقلانی ازدواج کردم و فوق العاده راضیم۲ماه اول از شوهرم بدم میومد ولی اون خیلی منو دوست داشت ...

ممنونم

میشه یکم بیشار تعریف کنین که چرا.؟

آیا ظاهر معمولی درصورتیکه خودتون خیلی زیبا باشین دلیل نمیشه همش فکر کنین شاید موردای بهتری گیرم میومد؟

چیشد بعددوماه علاقه مند شدیت.؟

یعنی طبیعیه من هیچ حسی ندارم؟ وحتی شایدم یکم حس منفی دارم ؟

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

والا آشناییم بااین آقا اتفاقی بودولی فکرمیکردم توی بار اول اگه حس خوبی بگیری ازش تصمیم میگیری بعد هم ...

بهش فرصت بده یکم بشناسش چون علاقه ی خاصی نداری بهش واقع بینانه تر میتونی بدیا و خوبی هاشو ببینی 

زندگی رو باید از زودپز آموخت 💯😉بااین که داره ماتحتش میسوزه بیخیال نشسته داره سوت میزنه😊😁

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اینطوریم که باید تو دیدار اول طرف حتی یکمم که شده به دلم بشینه بعد برم برای مرحله شناخت

نمیدونم والا باورتون نمیشه اصلا نمیدونم به دل نشسته یانه

خنثیییی ترین حالتمم

#مااینجا عضو نشدیم که همدیگرو شناسایی کنیم🙂این اکانت متعلق به من وخواهرمه۱۴۰۲/۱۲/۲۲ اولین عهد نمازخوندن من🌙لطفا درخواست دوستی ندین.. 🤍💛

ممنون دوست عزیزمپس بعنوان یه گزینه نگهش میدارم ببینم چی میشهاز کجا بفهمم علاقه شکل گرفته؟من از یه آد ...

اول سعی کن اون نفر قبلی رو از ذهنت پاک کنی معمولا وقتی رابطه کات میشه بدیهای طرف یادمون میره فقط خوبیهاش یادمون میمونه بدیهاش رو مرتب یادت بیار اول اونو از ذهنت کامل پاک کن بعد واسه رابطه جدیدت وقت بذار ببین چطور پیش میره.ایشالا هر چی خیر و صلاحته

ظاهر و‌تیپ طرف مقابل مادامی که کنارش راه بری خجالت نکسی و‌روت بشه در اینده به دیگران به عنوان همسر م ...

آدم خیلی معمولی هست

باید روی تیپش کار بشه خداقل! خجالت که نه اونجوری نبود که خجالت بکسم

اصلا هم نتونستمم درست ببینمشش یارم نیست چ شکلی بود😔😂

بدک نبود یعنی

اگه به دلت نشسته و یه علاقه اولیه و ظاهری پیدا کردی بهش خب ادامه بده باهاش ولی نه بخاطر ظاهرش . حالا ...

ممنون دوست عزیزم

از لحاظ ظاهر وتیپ منظورم بود که خیلی معمولیه

خصوصا تیپ

مشکلم همینجاست

از لحاظ اخلاق تاحدودی شوخ هست و من مشکلی باهاش ندارم

وضعیت مالی هم خوبه تاحدودی

من خودم آخه خیلی سرترم ومیترسم درآینده باخودم بگم نکنه موردای بهتری نصیبم بشن و...😔

ینی حس خوب داشتن و بخای که بازم ببینیش و باهاش وقت بگذرونی

شاید بعد چندبار بیرون رفتن ایجاد بشه فعلا که اصلا اینجوری نبودخ

هرکی با خواستگار وضع خوب منطقی ازدواج کرده اطرافم خوشبخت شدهفقط باید تربیت کنی خسیس نباشه

وضعش بنظر خوب میاد

نمیدونم اوناشوو ک چطوریه

بیشتر لخلاق برام مهمه

اما این تیپ وظاهر ونمیدونم چیوااار کنمم

یکم بهتر شه

ظاهر خوبه ولی تیپ نهه

بهش فرصت بده یکم بشناسش چون علاقه ی خاصی نداری بهش واقع بینانه تر میتونی بدیا و خوبی هاشو ببینی

ممنونم چشم😍

مثلا بعد چندبار بیرون رفتن واومدن خوبه؟

اول سعی کن اون نفر قبلی رو از ذهنت پاک کنی معمولا وقتی رابطه کات میشه بدیهای طرف یادمون میره فقط خوب ...

سلامت باشی عزیزم چشم

ممنون ازتون همچنین😍🤍

ممنونممیشه یکم بیشار تعریف کنین که چرا.؟آیا ظاهر معمولی درصورتیکه خودتون خیلی زیبا باشین دلیل نمیشه ...

حست طبیعیه

تیپ و ظاهرش به دلم نبود 

که خودم کم کم تغییرش دادم .حتی مدل موهاش و چاق شدن بعد از عقد...باعث شد بیشتر به دلم بشینه

خودم خیلی ازش قشنگ تر بودم.اون معمولی بود

من دوس نداشتم شوهرم خیلی قشنگ و تو چشم باشه

اخلاقش و کارایی ک برای خوشحال شدنم انجام میداد باعث شد رفته رفته عاشقش بشم

وضعش بنظر خوب میادنمیدونم اوناشوو ک چطوریهبیشتر لخلاق برام مهمهاما این تیپ وظاهر ونمیدونم چیوااار کن ...

از من بشنو اول به این فکر کن خسیس نباشه

دوم نصبحت من بهت مردارو نباید خوش تیپ کرد

اینجوری خیییلی درسته 

تجربه اس ها