2777
2789

من داداش ندارم و همیشه تو زندگیم خلا عاطفی رو حس کردم 

حدود یه ماهی دارم برای ازدواج با پسری آشنا میشم که خیلی شوخ و مهربونه اما انگار بلده کاری کنه وابسته اش بشم 🙂

کلا چت می کنیم و وقتی همو میبینیم جوری نگاهم میکنه که حسم بیشتر شده بهش 

اما مشکل اینه که من دختر حد و مرز داری بودم همیشه و به همین خاطر با پسری وارد رابطه دوستی نشدم چون نمی تونستم بذارم کسی راحت بهم دست بزنه 

ولی وقتی این دستمو می گیره یا یبار که بوسید دستمو نتونستم مخالفت کنم🙂💔

می دونم اشتباهه قبل نامزدی دست گرفتن و.. ولی خلا عاطفی نمیزاره😔.. راستشو بگم خودمم دلم می خواد اما از طرفی نمی خوام بذارم حد و حدودم کنار بره 

می ترسم واقعا هول باشه و من نفهمم و بدتر فقط وابسته بشم ..     

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090

اشتباه نکن همون پسر بعدا با همین چیزا سرزنشت میکنه. اگه خوبه ازدواج کن. راه حرام به مقصد نمیرسه

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...

چی بگم انشالله که خیره و همه‌چیز به خوبی و خوشی پیش بره

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ارشد مهندسی ژنتیک🧬عاشق کتاب📚گل و گیاه🌱و موسیقی🎶 یه ورزشکار پر انرژی و نمونه💪والیبالیست🏐 تلاش واسه لاغرشدن وزن الان:57 کیلو⏲️ وزن هدف:۵۵کیلو⏲️ یه دختر تابستونی💅🌾 اقدام واسه مامان شدن🤰🏻مامانِ امیر ارسلان👶

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اشتباه نکن همون پسر بعدا با همین چیزا سرزنشت میکنه. اگه خوبه ازدواج کن. راه حرام به مقصد نمیرسه

درموردش اطمینان ندارم برای همین منتظرم بعد تصمیم بگیرم درمورد ازدواج  

خیلی نمی شناسمش برای همین فرصت دادم تا بشناسم اما اون هربار که پیش همیم سعی می کنه این کارارو کنه 🙂

مالـفیسـنت :                                     Maleficent یا مـالفیسِـنت ؛ ملکه قلمرو جادویی مـوزر || یک پری جوان با دو بال بزرگ وزیـبا💫            "اِستِفان ، جوانک روستایی جاه طلبی که درجنگلی در دور دست ها، مالفیسنت را می یابد و به او کمک می کند ... و این ، آغاز یک رابطه احساسی میان یک پری و انســـان می شود؛  غافل از آنکه، استفان ،در اندیشه رسیدن به تاج وتخت پادشاهی بود. که شرط آن ،بال های زیبای مالفیسنت بود (زیرا شاه مالفیسنت را بسیار قدرتمند میدانست و به دنبال نابودی او بود ...)                        شب هنگام ، مالفیسنت ، استفان را دید ؛ با خوشحالی به سمتش پرید ، بال هــایش را بست و سرش را بر شانه ی او گذاشـت و لبخند زنان به خواب رفــت.                     سحرگاه چشمانش را باز کرد ، استفان را ندید ؛ خواست دنبالش بگردد ، امـا زمین خورد ؛ بالــــهایش نبود ... استفان بالهایش را بریده بود ... وآن روز تبدیل شد به پری شرور ... او شرور نبود ... انسانها او را مالیفسنت کردند.. " اگه دوست داشتید حرفی بهم بگید، اینجا بنویسید 👇 https://abzarek.ir/service-p/msg/1957090
درموردش اطمینان ندارم برای همین منتظرم بعد تصمیم بگیرم درمورد ازدواج خیلی نمی شناسمش برای همین فرصت ...

این اسمش شناخت نیست اسمش تخلیه عاطفی از،راه نادرسته

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...
اولا بهش بگو همچین دختری نیستی و کسی تاحالا بهت دست نزده... بعدم بگو بیاد خواستگاریت... ببین چی میگه ...

حتی اگه خودم نشناخته باشمش باز بگم بیاد خواستگاری؟

خودم مطمئن نیست که با اخلاقاش کنار میام یا نه .. البته فعلا مشکلی نبوده 

حتی اگه خودم نشناخته باشمش باز بگم بیاد خواستگاری؟خودم مطمئن نیست که با اخلاقاش کنار میام یا نه .. ا ...

بله بگووو... میخوام بت ثابت بشه هدفش چیه

درثانی اگه اومد اینطوری بهتره ک خانواده ها در جریان باشن... اون موقع زیر نظر خانواده باهم آشنا میشین