2777
2789

بچه ها بخدا من ادعای تمیزی ندارم اما شما بشنوید ببینید من حق میگم یا ناحق 

مادر شوهرم حتی اکه مهمون هم داشته باشه خونشو تمیز نمیکنه دو هفته یبار جارو میکشه نمیدونم شایدم بیشتر 

برا من خیلی جای تعجب داشت 

مثلا ظرفای شامشونو نشستن تا فردااا 

لباساشون کف حموم بود 

چای میخوردن لیوان قندونو برنمیداشتن تا چایی بعدیشون 

اونوقت مورچه های تو قندون رو درمیاوردن با همون قندا چای میخوردن 

من حالم بد میشد اینا رو میدیدم 

بگذریم خواهر شوهرم زنگ زد گفت واسه چند روز بیا خونمون دلم برات تنگ شده منم رفتم خونشون 

اول بگم خیلی خانم خوبیه اما حس میکنم شبیه مادر شوهرمه 

مثلا من قبل شام یه دور ظرفا رو شستم چون روشون مورچه نشسته بود گفت چیکار میکنی ابجی بیا غذا بخور ولکن 

یا رو کولر اسپیلت جای عن کفتر کبوتر بود 

خودش خندید لو داد اونروز در خونرو نبستم رفتم بیرون تا اومدم دیدم کبوترا کل فرش و خونمو  ری.. دن 

منم گفتم خواهر شستی؟؟؟؟؟؟ 

گفت نه گذاشتم خشک بشن با جارو برداشتم 

منم  حالم بد شد ولی چیزی نگفتم

بدبختی اینجاست چون راهشون دوره منو تا سه روز نگه داشته میگه باید پیشم بمونی اما من حالت تهوع دارم همش حس میکنم کبوترا همه جا رو گند کشیدن 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

بعد صبح داشتیم صبحانه میخوردیم دیدم پسرش با یه کفتر اومد خونه تا اینجا همه چی عادی بود اما یدفعه کفتر جلو چشم ما خرابکاری کرد 

من بزور جلو خودمو گرفتم اوق نزنم 

اب از چشام زد بیرون دیدم خواهر شوهرم قهقه زد گفت وایییی کبوتر بدموقع ریـ.. د 

اکانت دست دو رفیق ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

تو یه مواردی حق داری

تو یه مواردی حساسی

درسته باید پاک کنه مدفوع کبوتر رو

ولی نجس که نیست حالت تهوع بگیری!

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه حق داری 

مامانم منم شلخته اس متاسفانه نه در حدی که مورچه رو قندون باشه   اماتا ی غذا درس کنه کل آشپزخونه رو کثیف میکنه

خدارو شکر ما دختراش بهش نرفتیم ولی خیلی حرص میخوریم😶

بعد صبح داشتیم صبحانه میخوردیم دیدم پسرش با یه کفتر اومد خونه تا اینجا همه چی عادی بود اما یدفعه کفت ...

ولی اشتباه من را نکن اگر بدت میاد خیلی راحت بگو  

چون دیگه نمیتونی بعدها چیزی بگی 

بعضیاش چندشه بعضیاش نه.یعنی چی مورچه رو از ظرف درمیارن یا نمیشورن خرابکاری کبوترو؟😐من یه گربه یبار اومد تو خونه.کل خونه رو شستم چون نمیدونستم حواسم نبوده تو خونه گشته یا نه.ولی با ظرفو فردا شستن مشکلی ندارم مثلا

اینم بگم شوهرمم مثل منه 

وقتی نامزد کردیم گفت خواهش میکنم مثل مادرم بهم ریخته نباش نظم داشته باش 

نه حق داری مامانم منم شلخته اس متاسفانه نه در حدی که مورچه رو قندون باشه اماتا ی غذا درس کنه کل آش ...

یعنی درست بشو نیستن؟؟