2777
2789
عنوان

عفونت قارچی

132 بازدید | 10 پست

سلام من از شدت سوزش 

و درد واژن و هنگام رابطه از درد داشتم میمیردم رفتم دکتر گفت عفونت قارچی داری ولی دارو و پماد بهم داده بهتر نشدم دردش داره کلافم می‌کنه و حالم بده 🥺 توروخدا اگر عفونت قارچی واژن داشتید و درمان کردید و خوب شدید بهم بگید چه کار کردید از شدت درد به خودم میپیچم و پاپ اسمیرم دادم جوابش یه هفته دیگه میاد ،😭

شیرینیجات رو فعلا کلا حذف کن تا یک مدت خودت رو اصلا با دستمال خشک نکن یه پارچه نخی بگیر بذار توی پلاستیک بذار توی دستشویی هر روز هم بشورش ،قرص فلوکونازول هر ۲۴ ساعت تا سه روز مصرف کن ویتامین دی مصرف کن سیستم ایمنی بره بالا سعی کن توی خونه شورت تنگ یا پلاستیکی نپوشی و زود به زود عوض کن با دست بشور بذار تو آفتاب خشک شه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دچارش شدم خیلیییییییی شدید بود ولی بدون مصرف دارو خوب شدم 

اگر خوب شدی دعام کن 

چون ترشحاتم زیاد بود لباس زیرم رو هر یک ساعت یکبار عوض میکردم 

اب زیاد می‌خوردم که زیاد برم دستشویی 

بعد از هربار دستشویی و حمام اول خودم رو با دستمال خشک میکردم بلافاصله بعدش با حرارت گرم سشوار می‌گرفتم روی اون ناحیه 

حتی اگر سرویس هم نمی‌رفتم دو سه ساعت یکبار حرارت گرم سشوار رو می‌گرفتم روی اون ناحیه 

لباس زیر چسبون نپوش ، لباس زیرت آزاد باشه و دامن بپوش یا شلوار خیلی گشاد بپوش که به بدنت نچسبه 

تا زمانی که کامل خوب نشدی رابطه برقرار نکن 

چون هم دردش زیاده هم اینکه ممکنه همسرت هم دچارش بشه و این چرخه ادامه پیدا کنه 

من بعد از سه روز خوب شدم امیدوارم شما هم خوب شین